Rangers: a skótok román hátvédet igazoltak, de Juhász még képben van

Vágólapra másolva!
2011.07.26. 12:21
Címkék
A skót Rangers labdarúgócsapata szerződést kötött az olasz Palermo román középhátvédjével, a 30 éves Dorin Goiannal, akit a svéd Malmö elleni BL-selejtezőben már foglalkoztathatnak is.

Amint arról korábban már beszámoltunk, Ally McCoist menedzser négy középhátvédet is figyelemmel kísért – köztük Juhász Rolandot –, és a román futballistával egyezségre jutottak. A szakvezetőnek sürgős volt a dolog, a Malmö ellen már mindenképpen szerette volna nevezni az új szerzeményt.Amint arról korábban már beszámoltunk, Ally McCoist menedzser négy középhátvédet is figyelemmel kísért – köztük Juhász Rolandot –, és a román futballistával egyezségre jutottak. A szakvezetőnek sürgős volt a dolog, a Malmö ellen már mindenképpen szerette volna nevezni az új szerzeményt.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy végleg bezárultak volna a glasgow-i kapuk Juhász előtt, a Rangers menedzsere ugyanis elmondta, Juhász és Carlos Cuéllar továbbra is képben van, mivel a skót együttesnek még szüksége van egy védőre.

„Goian átigazolása nem jelenti azt, hogy itt megállunk. Továbbra is szeretnénk még egy védőt szerződtetni. Még mindig érdeklődünk Carlos Cuellár és Juhász Roland iránt" – mondta Ally McCoist, a Rangers menedszere a BBC-nek.

A belgák azonban elsőre visszautasították a skótok Juhászért tett 1.5 millió eurós ajánlatát, mivel legalább háromszor ekkora összeget remélnek érte.

Mindeközben a Het Nieuwsblad napilap értesülései szerint a holland PSV is bejelentkezett a magyar válogatott védőért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik