Rangers: közel a megegyezés, Juhászt még hétfőn megszerezhetik

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 12:26
Címkék
Közel a megegyezés az Anderlecht és a Rangers labdarúgócsapata között Juhász Roland ügyében, és a magyar védő még hétfőn a skót klub játékosa lehet.

A Rangers már három ajánlatot is tett az Anderlechtnek (sajtóértesülések szerint sorrendben 1.5, 2.5 és 3 millió fontosat), ám a belga klub eddig minden alkalommal nemet mondott. A legújabb hírek szerint azonban a negyedik próbálkozás (3.5 millió font) már sikeres lehet.

„A Rangers és az Anderlecht továbbra is tárgyal egymással Juhász Roland lehetséges klubváltásáról – nyilatkozta az Anderlecht szóvivője hétfő reggel a skót STV-nek. – Ha a Rangers elfogadja a feltételeinket, a játékos még ma aláírhat hozzájuk. Nagyon közel vagyunk a megállapodáshoz. Nagy a valószínűsége, hogy még ma nyélbe ütjük az üzletet, mivel a Rangers szeretné benevezni őt az Európa-ligába, jelen pillanatban azonban még nincs megegyezés az ügyében."

Az Európa-liga további szakaszába hétfő éjfélig lehet nevezni játékosokat, ezért lenne fontos a Rangersnek, hogy még ma nyélbe üssék az üzletet. Juhász azonban még akkor is pályára léphetne a Maribor elleni playoff-párharcban, ha a Rangers kicsúszna a hétfői határidőből, mivel augusztus 17-ig további egy játékost be lehet nevezni.

A skótok a hétvégén felkészülési mérkőzésen úgy kaptak ki 3–1-re az angol Chelsea-től, hogy védelmük két „gólpasszal" segítette a vendégeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik