Rudolffal helyettesítené Di Natalét az Udinese

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 18:19
null
Rudolf (jobbra) végül Udinében köt ki? (Fotó: Németh Ferenc – archív)
Címkék
Olasz információk szerint az Udinesébe kerülhet kölcsönbe Rudolf Gergely, a Genoa magyar válogatott támadója. Az átigazolási ügyekben jól értesült tuttomercatoweb.com szerint a magyar játékos Antonio Di Natale Juventushoz távozása esetén kerülhet az udinei klubhoz.

 

Nem először vetődik fel Rudolf Gergely kölcsönadásának lehetősége, hiszen korábban a Leccével és a Panathinaikosszal is hírbe hozták már a magyar csatárt, aki a Genoánál valószínűleg nem juthat majd jelentős szerephez a csatárbőség miatt.

 DI NATALE MARAD

Szerdán több olasz forrás is beszámolt róla, hogy Antonio Di Natale távozása esetén az Udinese kölcsönvenné a Genoától Rudolf Gergelyt, ám az udineiek csatára ma bejelentette, nem szerződik a Juventushoz, ez pedig azt is jelentheti, hogy az Udinesének már nem lesz szüksége a magyar válogatott támadóra. A 32 éves Di Natale az Udinese honlapjának elmondta, senkivel sem tárgyalt az átigazolásáról, hűséges marad a klubhoz.

Az Udinesénél állítólag azt követően vetődött fel a magyar csatár kölcsönvételének a lehetősége, hogy Antonio Di Natale mind közelebb kerül a megegyezéshez a Juventusszal.

A 32 éves olasz támadó az előző idényben gólkirály volt a fehér-feketéknél – a squadra azzurra világbajnoki keretének is tagja volt –, és az udinei klub egyik legnagyobb értékének, legfontosabb játékosának számít, de megfelelő ajánlat esetén jó eséllyel elengedik a torinóiakhoz.

Rudolf már a télen megegyezett a genovaiakkal, de csak a nyáron lett a piros-kékek játékosa. A korábbi debreceni támadó 2014-ig szóló szerződést írt alá a Genoához.

Korábban a datasport.it olasz internetes oldal arról írt, hogy a magyar játékos vállalni akarja a konkurenciaharcot új csapatánál, végül ezért nem kötött ki a Leccében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik