Vadócz Krisztián: Nem féltem a helyemet

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 09:43
null
Vadócz a következő szezonban is a spanyol bajnokságban bizonyítana (Fotó: Action Images)
Címkék
Csaknem egy hónapja készül a Primera División 2011–2012-es évadjára Vadócz Krisztián az Osasunánál, és úgy véli, a Valencia elleni hazai idénynyitón is a csapat tagja lesz, hiába cikkeznek Spanyolországban esetleges távozásáról.

– Július tizenegyedikén kezdte el a felkészülést a pamplonaiaknál. Hogyan halad?
– Köszönöm, jól – válaszolta a Nemzeti Sportnak az Osasunánál a negyedik idényére készülő 26 esztendős középpályás, aki szerepel a szerdai, Izland elleni mérkőzésre készülő magyar válogatott keretében. – A munka megkezdése előtt volt egy kis időm feltöltődni, a feleségemmel Mexikóba, majd Dél-Franciaországba utaztunk, mindkét helyen csodálatos napokat töltöttünk el. De egyáltalán nem esett nehezemre visszatérni a hétköznapokhoz.

– Az augusztus huszadikai hétvégén kezdődik a Primera División új évada. Akkor is az Osasunánál lesz?
– Miért kérdi?

– Mert nyilván hallott róla, hogy klubja Raúl García megszerzésén fáradozik, továbbá arról, hogy a spanyol csapatok huszonöt profit foglalkoztathatnak, és jelenleg az Osasunánál huszonhatan vannak, nem számolva a szintén középpályás Raúl Garcíával. A spanyol klubok jelentős része egyébként sem dúskál a javakban, és akkor még finoman fogalmaztunk.
– Nyár van, ugyebár. Már megszoktam, és szerintem ezt nem csak én mondhatom el magamról, hogy ilyenkor különböző cikkekben megjelenik a nevem, és hol arról olvasni, hogy nem kellek az Osasunának, hol meg arról, hogy éppen melyik országban és csapatban folytatom pályafutásomat. A médiamunkásoknak meg kell tölteniük a számukra előírt helyet, és bizony előfordul, hogy egyesek időnként elrugaszkodnak a valóságtól.

– Vagyis nem igaz, hogy körön kívülre került?
– Abból, amit az imént felvetett, csupán annyi igaz, hogy klubunk valóban szeretné megszerezni Raúl Garcíát, aki itt nevelkedett, itt mutatkozott be a spanyol élvonalban, de néhány éve az Atlético Madridhoz került. A helyemet nem féltem, a felkészülés során csak nem véletlenül kaptam, illetve kapok igen sok lehetőséget, a szakmai stáb belém vetett bizalmát pedig én érzékelem a legjobban, és nem azok, akik a különböző cikkeket kitalálják, majd megírják.

A JÁTÉKOSSAL KÉSZÜLT INTERJÚ TELJES SZÖVEGÉT A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATJA!

MEGTAPASZTALJUK, MILYEN AGRESSZÍVNAK KELL LENNÜNK – VADÓCZ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik