Zenit: Huszti Szabolcs már a Barcelonára és az MU-ra gondol

Vágólapra másolva!
2011.05.09. 13:29
Címkék
Huszti Szabolcs ugyan nem számít kihagyhatatlan játékosnak az orosz bajnok Zenitnél – legutóbb öt percet kapott a Lokomotiv Moszkva elleni bajnokin –, a helyi sajtóban azonban kitüntetett figyelem kíséri, tegnap a sport.rambler.ru közölt egy vele készült hosszabb interjút.

Huszti Szabolcsot a sport.rambler.ru többek között a Zenit Bayern München elleni májusi felkészülési meccséről, és a szentpéterváriak őszi BL-szerepléséről is kérdezte.

„A Bayernnel felkészülési meccset játszunk, és egy olyan topcsapattal szembeni meccs, mint amilyen a Bayern elleni lesz, mindig felkelti a szurkolók érdeklődését. Azt azonban nem tudom megmondani, hogy bajnokság közben szükség van-e erre a találkozóra. Az viszont tény, hogy mindig hasznos egy hasonló szintet képviselő, de nem az orosz bajnokságból érkező rivális ellen futballozni. Ezért én jó ötletnek tartom” – válaszolta a bajorok elleni meccs szükségességét firtató kérdésre Huszti, akit Bayern-ölőnek tituláltak a cikkben. A magyar szélső a Hannover játékosaként öt bajnokin kétszer volt eredményes a bajorok ellen.

Huszti arról is beszélt, hogy szerinte a Bajnokok Ligájában a két legerősebb csapat játssza a döntőt, azzal, hogy létrejött a Manchester United–Barcelona finálé.

„Jelenleg ez a két legjobb csapat Európában, ahogy az angol és a spanyol bajnokság pedig a két legerősebb liga. A következő idényben jó lenne olyan csapatokkal játszani a Bajnokok Ligájában, mint a Bayern München, a Manchester United vagy éppen a Barcelona. Boldog lennék, ha utóbbiak ellen léphetnénk pályára” – fogalmazott az orosz bajnokként biztosan BL-főtáblás Zenit magyar futballistája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik