Egervári: Szó sincs a Huszti-levélben szereplő problémákról

Vágólapra másolva!
2010.10.04. 16:24
null
Egervári Sándor már csak a következő feladattal foglalkozik (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a szövetség honlapjának (mlsz.hu) adott videointerjúban elmondta, a nemzeti csapat tagjaival a mai találkozón végigbeszélték Huszti Szabolcs levelét, s úgy érzi, minden a legnagyobb rendben van, és a játékosok már csak a soron következő két meccsel foglalkoznak az elkövetkező napokban.

„Nagyon nyílt, őszinte beszélgetést folytattunk a játékosokkal, azzal foglalkoztunk, amiket Huszti Szabolcs a levelében felvetett. A játékosokkal tisztáztuk, hogy szó sincs olyan problémákról, amelyekről Szabolcs beszélt – nyilatkozta Egervári Sándor a válogatott keret tagjaival történt mai találkozója kapcsán. – Innentől már a ránk váró mérkőzésekkel foglalkozunk, remélem, el tudjuk érni a céljainkat, legalább négy pontot tervezünk, de a hat pontot sem tartom elérhetetlennek a két találkozón."

„Pénteki ellenfelünk, San Marino az olasz catenaccio mintájára kilenc emberrel védekezik, így nagyon nehéz dolgunk lesz, de mindenképpen fel kell törnünk a reteszt, úgy, hogy ez ne menjen a stabilitásunk rovására" – mondta Egervári a soron következő ellenfélről. (Mint ismeretes, a nemzeti együttes jövő kedden Finnországba látogat.)

A szakember elárulta: a találkozón kezdőként számít a Mainz remek formában futballozó csatárára, a német bajnokságban eddig háromszor eredményes Szalai Ádámra.

A Huszti-levél kapcsán egyébként Vermes Krisztián is nyilatkozott az mlsz.hu-nak, az Újpest védője megerősítette, hogy tisztázták Huszti felvetéseit.

„Voltak kétségei a csapat tagjainak, de ezeket megbeszéltük, mindent tisztáztunk" – fogalmazott a védő.

A Magyar Labdarúgó-szövetség a szurkolóknak szóló nyolcpontos közleményt adott ki a Puskás-stadionban pénteken 19 órakor kezdődő San Marino elleni mérkőzés kapcsán, a szövetség tájékoztatja a drukkereket a belépéssel kapcsolatos minden tudnivalóról. A közleményt itt olvashatja!

AZ MLSZ NYOLCPONTOS KÖZLEMÉNYE
1. A találkozó napján a Puskás Ferenc Stadion öt pénztárában a Stefánia és a Dózsa György úton 10 órától 17 óráig lehet jegyet vásárolni, az Ibusz irodái zárásig állnak a szurkolók rendelkezésére.
2. A mérkőzésre péntek este kerül sor. Mindenki vegye figyelembe az ilyenkor szokásos csúcsforgalmat.
3. A Puskás Ferenc Stadion közvetlen szomszédságában fekvő Syma-csarnokban három rendezvény zajlik ezen a napon, az Arénában pedig a 100 tagú cigányzenekar ünnepli a 25. születésnapját. Nagy lesz a torlódás, Ezt el lehet kerülni úgy, hogy mindenki a kezdés előtt legalább egy órával megérkezik a stadion kapuihoz.
4.   A parkolás nehéz lesz, ezért lehetőség szerint mindenki tömegközlekedési eszközzel jöjjön a mérkőzésre.
5. Azok a tiszteletjegyesek és VIP-vendégek, akik személygépkocsival is behajthatnak a stadionba, 17.30 órától kizárólag a Stefánia út felől kanyarodhatnak be az Ifjúság úti bejárat felé. A korlátozás 19.15-ig tart, gyalogosan minden irányból el lehet jutni a kapuhoz.
6. Akinek tiszteletjegye van, a korábbi gyakorlattól eltérően a Dózsa György úti kapun léphet be a stadion területére.
7. A rendőrség és a biztonsági szolgálat minden bejáratnál kamerákkal rögzíti a beléptetést, így minden esetleges incidens dokumentálható lesz.
8. Kérjük a szurkolókat, hogy az indulás előtt győződjenek meg róla, hogy melyik kapun léphetnek be a stadionba, olvassák el a jegy hátoldalán található információkat, ne hozzanak be magukkal tiltott tárgyakat, például esernyőt, palackokat se, nyitott táskával és szétnyitott kabáttal érkezzenek a kapukhoz, ezzel ugyanis jelentősen gyorsítják a beléptetést.
A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményét változtatások nélkül adtuk közre.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik