Felkészülés: Jól felkészültünk, felpörögtünk az Eb-selejtezőre - Egervári

Vágólapra másolva!
2011.06.03. 22:47
Címkék
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a Luxemburg elleni találkozóval a nemzeti tizenegy jól felkészült és felpörgött a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

„Mindenek előtt a győzelemnek, a »három pontnak« kell örülnünk. Voltak időszakai a mérkőzésnek, ami nem arról szólt, amit szerettünk volna – különösen az első félidő második felében. Véleményem szerint jól felkészültünk, felpörögtünk ahhoz, hogy az Eb-selejtezőn San Marinóban eredményesek tudjunk lenni" – vélekedett Egervári Sándor szövetségi kapitány, aki a találkozót közvetítő Sport Televíziónak nyilatkozott.

A szakember elsősorban arra fogta a szünet előtti gyengébb játékot, hogy futballistáink felvették a luxemburgi játékosok harcmodorát, és nem a játékkal törődtek.

„Az alapvető probléma az volt, hogy mi is elkezdtünk dulakodni, verekedni, ütközni. Ahelyett, hogy a talajon folyamatos labdakéréssel uraltuk volna a játékot. A második félidőben sikerült néhány gólhelyzetet kialakítanunk, és a helyzetek alapján is sikerült legyőznünk ezt a rendkívül kellemetlen ellenfelet" – tette hozzá a kapitány, aki megemlítette, hogy Luxemburg a francia, a román és a szlovák válogatott dolgát is megkeserítette.

Egervári a szünetben beállt Szabics Imre és Németh Krisztián játékát is dicsérte.

„Örülök a második félidőben játszó mindkét támadónk teljesítményének. Jól oldották meg a feladatukat, veszélyesek voltak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik