Női labdarúgás: az U19-es válogatott Gyulán lelépte Romániát

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 21:49
Címkék
A portugáliai Európa-bajnoki selejtezők előtt utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a Turtóczki Sándor által irányított magyar U19-es női labdarúgó-válogatott, amely Gyulán fölényesen, 4-0-ra nyert Románia ellen, adta hírül az mlsz.hu.

Turtóczki Sándor az Aschenbrenner Réka – Tatai Krisztina , Beke Adrienn (Tóth Barbara, 81.), Pinczi Anita, Sándor Zita (Balogh Henrietta, 65.) – Jakab Kata (Gaál-Szabó Beáta, 77.) – Mosdóczi Evelin (Gyöngyösi Alexandra, 65.), Csiszár Henrietta, Szabó Boglárka, Nagy-Peti Kitti (Siska Odett, 81.) – Palkovics Nóra összetételű együttest küldte pályára.

A mieink már a 2. percben vezetést szereztek, az első igazán veszélyes akciónk végén Csiszár Henrietta vette be az ellenfél kapuját. A folytatásban a vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de kapusunk, Aschenbrenner Réka remek formában védett, részben ennek köszönhetően sikerült egygólos előnnyel zárnunk a félidőt. A második játékrészben feljavult a mieink támadójátéka, és Csiszár második góljával, valamint Palkovics Nóra duplájával 4–0-ra megnyertük a mérkőzést.

„Egy jó román csapat ellen játszottunk színvonalas mérkőzést, amely kiválóan szolgálta felkészülésünket a portugáliai Eb-selejtezőkre. Kapusunk kitűnő teljesítményt nyújtott, és a támadójátékunk is kreatív volt, védekezésben azonban még javulnunk kell a tétmérkőzésekig” – mondta az mlsz.hu-nak Turtóczki Sándor a találkozót követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik