Összeszorított fogakkal, de Dzsudzsák és Juhász is játszana

Vágólapra másolva!
2011.03.28. 10:48
Címkék
Tegnap Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, hogy Juhász Rolandra és Dzsudzsák Balázsra kezelések, illetve vizsgálatok várnak, így kérdésessé vált a játékuk a keddi Hollandia–Magyarország Eb-selejtezőn, de a Nemzeti Sport Online információi szerint mindketten ott lesznek a pályán.
Dzsudzsák Balázs valószínűleg kedden is pályára léphet (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Dzsudzsák Balázs valószínűleg kedden is pályára léphet (Fotó: Szabó Miklós, archív)

Dzsudzsák Balázs még klubcsapatában, a PSV-ben sérült meg az Európa-ligában a skót Rangers ellen: a borda alatti izmában szenvedett zúzódást. Azóta sok kezelésen részt vett, és bár az Utrecht elleni bajnokin és a pénteki itthoni Eb-selejtezőn is játszott, továbbra sem tünetmentes, vannak még fájdalmai.

Ennek ellenére úgy tudjuk, a tegnapi vizsgálatok ismeretében vállalni tudja a játékot kedden.

Juhász Roland a hollandok elleni pénteken meccsen kapott egy rúgást az oldalára, de menedzsere, Filipovics Vladan szerint ez nem befolyásolja majd a védőt a keddi játékban.

„Roland szombaton még lépni is alig tudott, olyan fájdalmai voltak, de tegnap már jobb volt a helyzet, és őt ismerve, ha összeszorított fogakkal is, de játszani fog kedden” – fogalmazott a játékosügynök.

Mint ismeretes, a magyar válogatott pénteken 4–0-s vereséget szenvedett Hollandiától Eb-selejtezőn, a visszavágót holnap rendezik Amszterdamban, a mieink ma reggel utaztak Hollandiába.

A HOLLANDIÁBA UTAZOTT KERET
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion), Debreceni András (Bp. Honvéd), Komlósi Ádám (Debreceni VSC)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Gera Zoltán (Fulham), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik