Válogatott: a legerősebb csapat játszik az azeriek ellen, nincs kísérletezés

Vágólapra másolva!
2010.12.23. 16:38
null
Ismerős arcok lesznek pályán az azeriek ellen: a márciusi selejtezők főpróbáján nincs kísérletezés (Fotó: Németh Ferenc)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az mlsz.hu-n vezetett blogjában elárulta: a nemzeti csapat a lehető legjobb összeállításban játszik február 9-én Azerbajdzsán ellen. A felkészülési mérkőzést Dubaiban rendezik.

„Az Azerbajdzsán elleni meccs lesz az utolsó alkalom arra, hogy felkészüljünk a hollandok elleni márciusi Eb-selejtezőkre, ezért a februári összecsapásra a soron következő tétmérkőzések főpróbájaként tekintek. Ennek megfelelően már nem lesz lehetőség a kísérletezgetésre, a legjobb kerettel utazunk el Dubaiba, ami azt jelenti, hogy természetesen a légiósok is ott lesznek az együttesben, s a meccsen már kimondottan a hollandok elleni selejtezőket szem előtt tartva lépünk pályára" – írta Egervári.

„Ellenfelünk jóval mögöttünk található a világranglistán, ezzel együtt nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mindenképpen figyelmeztető jel, hogy az azeriek ősszel le tudták győzni otthon a törököket."

A VÁLOGATOTT 2011-ES PROGRAMJA
2011. február 9. Azerbajdzsán–Magyarország felkészülési s
2011. március 25. Magyarország–Hollandia Eb-selejtező o
2011. március 29. Hollandia–Magyarország Eb-selejtező i
2011. június 3. Magyarország–Luxemburg felkészülési o
2011. június 7. San Marino–Magyarország Eb-selejtező i
2011. szept. 2. Magyarország–Svédország Eb-selejtező o
2011. szept. 6. Moldova–Magyarország Eb-selejtező i
2011. október 11. Magyarország–Finnország Eb-selejtező o
o: hazai pályán, i: idegenben, s: semleges pályán

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik