Válogatott: Az egyéni sérelmeket félretéve, örömmel lépek pályára - Szabics

Vágólapra másolva!
2011.05.30. 15:20
Címkék
A Sturm Graz csatára, Szabics Imre 2006 után léphet ismét pályára a nemzeti csapatban, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány őt is meghívta a Luxemburg és San Marino ellen készülő keretbe. A 30 éves támadó a Telkiben tartott mai sajtóbeszélgetésen elmondta, nagy örömmel lép pályára ismét a nemzeti csapatban.

Szabics Imre korábban a Nemzeti Sport Légiósfigyelő sorozatában keserűen beszélt arról, hogy itthon nagyon korán leírták és a válogatottnál is elfelejtették. Ma, a nemzeti csapat telki edzőtáborában viszont már arról beszélt, hogy el kell felejteni a múltat.a Nemzeti Sport Légiósfigyelő sorozatában keserűen beszélt arról, hogy itthon nagyon korán leírták és a válogatottnál is elfelejtették. Ma, a nemzeti csapat telki edzőtáborában viszont már arról beszélt, hogy el kell felejteni a múltat.

„Az egyéni sérelmeket félre kell tenni, nagy örömmel fogok ismét pályára lépni a nemzeti csapatban" – mondta Szabics, aki kérdésre válaszolva összegezte légiós éveit is.

„Úgy gondolom, az elmúlt 12 év során sokkal jobb labdarúgóvá váltam külföldön. A kint megszerzett tapasztalatot nem lehet pótolni fiatalos lendülettel" – fogalmazott a Sturm Graz támadója, aki 1999-ben a Ferencvárosból igazolt külföldre, a Sturm mellett Németországban, Stuttgartban, Kölnben, Mainzban és Augsburgban is futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik