Válogatott: Dzsudzsák Balázs négy ponttal lenne elégedett

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 17:40
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Svédország ellen idegenben kezdi meg, majd kedden Moldova ellen hazai pályán folytatja az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a két találkozón négy pont megszerzésével lenne elégedett.

„Az edzőnk büntetésből nem engedett el minket vasárnap a válogatotthoz, mert csak döntetlenre voltunk képesek a hétvégi bajnoki meccsünkön. Mindannyian visszamentünk Eindhovenbe, de ma reggel találtam egy járatot, így már dél körül megérkeztem Telkibe” – mondta Dzsudzsák Balázs, a PSV légiósa.

„A két mérkőzésen négy ponttal lennék elégedett. Úgy gondolom, jobb, hogy a svédekkel kezdünk, mintha egy gyengébb csapat ellen lenne az első mérkőzés. Mindenki azt várja, hogy Svédország és Magyarország harcol majd a csoport második helyéért, ezért is jó most letudni az idegenbeli meccset ellenük, amikor még nincs rajtunk akkora nyomás. Ráadásul egy nagy csapattól, mint a svédeké, mindig győzelmet várnak hazai pályán, ez is a mi malmunkra hajthatja a vizet. Az Anglia elleni mérkőzésen nyújtott játékunkból meríthetünk, abból a tapasztalatból profitálhatunk” – vélekedett Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik