Válogatott: február 9-én 18 órakor kezdünk Dubaiban az azeriek ellen

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 16:40
A magyar labdarúgó-válogatott stábja megállapodott Azerbajdzsán képviselőivel és tisztázott minden részletet a felkészülési találkozóval kapcsolatban: a két csapat magyar idő szerint 18 órakor, február 9-én csap össze a dubai al-Sabab-stadionban.

Ezt Egervári Sándor szövetségi kapitány adta hírül az mlsz.hu-n vezetett blogjában.

„Ami a keretet illeti, abban nem várható változás az őszhöz képest, azokra a játékosokra számítok, akik az utóbbi hónapokban szerepet kaptak. Akadnak közöttük többen olyan fiatalok, akik válogatott szinten még kevésbé tapasztaltak – ez a meccs kiváló alkalom lesz számukra a tapasztalatszerzésre, de fontos az is, hogy a csapat tagjai még jobban összecsiszolódjanak. Bár jó eredményeket értünk el az ősszel, a válogatott egyelőre nem mondható összeszokott együttesnek, még akkor sem, ha a keretet egymásban bízó, egymást kedvelő futballisták alkotják. Természetesen a holt idényben is tartjuk velük a kapcsolatot, néhányukat pedig láthatjuk a televíziónak köszönhetően a pályán is. Legutóbb elégedetten és büszkén figyeltem Koman Vladimirt a Roma ellen, és bátran elmondható, hogy fél év alatt a kezdeményezőkészségével, a munkamoráljával meghatározó embere lett a Sampdoriának" – írta a szakvezető, aki (mint arról beszámoltunk) Xavinak adta volna a FIFA Aranylabdát.

„Ő a világ legjobb klubcsapatának és válogatottjának a játékmestere, meghatározó egyénisége, nálam ezért került az első helyre. Ugyanakkor úgy is fogalmazhatok, hogy Xavi nálam első az egyenlők között, hiszen a három jelölt közül egyik sem érdemtelenül vette volna át a díjat. Az edzők között José Mourinho nyert, aki hihetetlenül tudatosan építi fel csapatai játékát, már azelőtt tudja, hogy kikkel és milyen játékot szeretne elérni, mielőtt még megérkezne az adott klubhoz. A megnyilvánulásai viszont nem mindig rokonszenvesek számomra, én ezért döntöttem a világbajnok spanyol válogatott kapitánya, Vicente del Bosque mellett" – kommentálta Egervári a választás eredményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik