Válogatott: Korcsmár kezdőként debütál, Bogdán véd, Varga a jobbhátvéd

Vágólapra másolva!
2011.08.10. 11:37
Címkék
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a kezdőcsapatát az Izland elleni ma esti felkészülési mérkőzésre.

A kapuban Bogdán Ádám áll majd, Korcsmár Zsolt kezdőként debütál a nemzeti együttesben, a védelem jobb oldalán pedig Varga József kap helyet. A kapuban Bogdán Ádám áll majd, Korcsmár Zsolt kezdőként debütál a nemzeti együttesben, a védelem jobb oldalán pedig Varga József kap helyet.

„Sajnos az a tény, hogy Pintér Ádám és Lázár Pál kisebb sérülése miatt nem vállalhatja a játékot, felülírta az eredeti elképzeléseimet – mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor a kerethirdetést követően. – A most megadott csapat az első félidőre vonatkozik, a szünetben szeretnék többposzton cserélni. Természetesen a győzelem a legfontosabb számunkra a mérkőzésen, ugyanakkor már gondolnunk kella svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre is, ezért lényeges, hogy egyes posztokon több futballistát is kipróbáljunk.”

A MAGYAR KEZDŐCSAPAT
Bogdán Ádám – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Vadócz Krisztián, Elek Ákos – Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik