Válogatott: Lázár Pál és Pintér Ádám továbbra is különmunkán

Vágólapra másolva!
2011.08.09. 23:34
Címkék
Csak szerdán dől el, hogy a sérüléssel küzdő Pintér Ádám és Lázár Pál pályára léphet-e a magyar labdarúgó-válogatottban az Izland elleni holnapi felkészülési mérkőzésen.

Válogatottunk keddi programjában a délelőtti pihenést követően elméleti felkészítés szerepelt, majd délután labdás gyakorlatokkal színesített edzésen vettek részt a játékosok. A keret két sérültje, Pintér Ádám és Lázár Pál továbbra is külön gyakorolt a többiektől, az orvosi stáb holnap dönt arról, hogy pályára léphetnek-e a találkozón – írja az mlsz.hu.

Az izlandiak késő délután könnyed átmozgató edzést tartottak a Puskás-stadionban: egy hosszabb bemelegítés után jó félórás, pörgős egymás elleni játékkal zárult a gyakorlásuk.

A Magyarország–Izland felkészülési mérkőzés szerdán 19.45-től kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban, a találkozóra a mérkőzés napján 18 óráig kaphatóak jegyek az IBUSZ irodáiban.

A találkozót a német Wolfgang Stark vezeti, munkáját honfitársai, Mike Pickel és Guido Kleve segítik, míg a negyedik játékvezető Farkas Balázs lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik