Anderlecht: Ha klubot válthatok, akkor most szeretnék - Juhász

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2011.07.29. 14:19
Címkék
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht magyar hátvédje, Juhász Roland a dhnet.be-nek adott nyilatkozatában elmondta, hat év után új kihívásra van szüksége, többek között ezért is szeretne klubot váltani. Mint arról korábban beszámoltunk, csapata visszautasította a Rangers újabb ajánlatát a magyar védőért.

„Kíváncsi vagyok, tartogat-e számomra valamit a brit futball. 28 éves vagyok, ez az utolsó lehetőségem, hogy nagyobb klubhoz szerződjek. Később bármikor mehetek Katarba vagy Dubaiba, de még nem ez a célom. Készen állok egy új kihívásra, ha távozhatok, akkor azt most szeretném megtenni" – nyilatkozta Juhász Roland a dhnet.be-nek.

Az Anderlecht sportvezetője úgy véli, Juhász reális piaci értéke körülbelül ötmillió euró, a Rangers azonban ennél kevesebbért szeretné megszerezni.

„Ötmillió euró túl sok, úgy vélem, kettő- vagy hárommillió eurót érek. A Rangers talán tesz egy új ajánlatot, ki tudja? – tette fel a kérdést a magyar válogatott hátvéd. – Mindent beleadtam az Anderlechtben, azonban hat év után új kihívásra van szükségem. Új bajnokságban szeretnék játszani, szükségem van a változásra. A modern futballban egy játékos három-négy évet tölt egy klubnál."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik