Arany-kupa: Chicharito az elődöntőbe sarkazta Mexikót, Costa Rica kiesett - videó

Vágólapra másolva!
2011.06.19. 07:18
null
Chicharito sarokkal talált be (Fotó: Reuters)
Mexikó és Honduras bejutott az Arany-kupa elődöntőjébe, miután megnyerte mérkőzését a legjobb nyolc között magyar idő szerint szombat éjjel.

A doppingvétség miatt öt játékosát is elveszítő címvédő Guatemalával csapott össze, és meglepetésre már az ötödik percben hátrányba került, miután Carlos Ruiz átemelte a labdát a kapuson.

A második félidőben azonban fordítottak a mexikóiak: Aldo de Nigris nagy kavarodás után lőtte Guetamala kapujába a labdát, majd a 65. percben a Manchester United futballistája, Javier Hernández szerezte meg a győztes gólt, miután egy középre lőtt labdát sarokkal helyezett a kapuba.

Honduras nagy izgalmak közepette verte ki Costa Ricát: a találkozó rendes játékidejében 1–1-es eredmény született, majd a tizenegyesekkel Noel Valladares csapata jutott tovább.

Az Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség (CONCACAF) labdarúgó-válogatottjait felvonultató torna negyeddöntőjének másik két találkozóján Jamaica a házigazda Egyesült Államokkal, Panama pedig Salvadorral csap össze magyar idő szerint ma éjjel.

ARANY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Mexikó–Guatemala 2–1 (De Nigris 48., J. Hernández 65., ill. Ruiz 5.)
Costa Rica–Honduras 1–1 (Marshall 56., ill. Bengston 49.) – 11-esekkel 2–4
CHICHARITO SARKAZOTT, MEXIKÓ NYERT

HONDURAS SIKERE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik