Argentína: Batista részeg, ha Tévez nélkül indul a Copán - Maradona

Vágólapra másolva!
2011.05.18. 22:33
Címkék
Diego Maradona élesen bírálta utódját, Sergio Batista argentin szövetségi kapitányt, amiért nem akarja betenni a Copa Américán szereplő válogatott keretébe Carlos Tévezt, és Lionel Messit akarja játszatni a középcsatár posztján.

„Annak, hogy Tévez kihagyásáról beszélt, két lehetséges oka lehetett: a kapitány részeg volt, vagy be volt lőve – mondta a jelenleg a dubai al-Vaszl csapatánál edzősködő Maradona az argentin TyC sportcsatornának. – Ne mondják nekem azt, hogy mást is ki akar próbálni. Miről beszélnek? Messi nem középcsatárnak való, nekem eszembe sem jutna neki adni a 9-es mezt."

Batista a minap mondta azt, hogy nála Messi a kilences, a Barcelona sztárja lesz a középcsatár az Argentínában megrendezendő Copán. Maradona, akinek szövetségi kapitányi tevékenységét a Dél-Afrikában a németektől elszenvedett 4–0-s vereség zárta le, úgy érzi, rossz irányba halad a csapat.

„Nagy maszlag, ami most a válogatottnál van, de senkinek sem jut eszébe kritizálni – jelentette ki Maradona. – Ezer lépést tettünk hátrafelé, velem a válogatott tekintélyt szerzett magának, de most mindent kidobnak az ablakon."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik