Átigazolásfigyelő - a 11 óra előtti hírek

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 22:41
Címkék

A 11 ÓRA UTÁNI HÍREKET IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL. A 11 ÓRA UTÁNI HÍREKET IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

10.54: A Sampdoria magyar válogatott védőjével, Laczkó Zsolttal kapcsolatban tegnap az olasz sajtó arról írt, hogy a szintén másodosztályú Reggina és a francia élvonalbeli Toulouse is szerződtetné. Menedzsere, Filipovics Vladan szerint ez azonban csak pletyka, nincs valóságalapja a távozásáról szóló híreknek. Részleteket ide kattintva olvashat»

10.49: Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Genoa magyar csatára, Rudolf Gergely a görög élvonalbeli Panathinaikoszhoz kerülhet kölcsönbe. A hírt az olasz klub sportigazgatója, Stefano Capozuca is megerősítette, és elárulta, közeli a megállapodás a görögökkel. Részleteket ide kattintva olvashat»

Eljero  Elia a Juventushoz igazolt.
Eljero Elia a Juventushoz igazolt.

10.18: A német élvonalbeli Hamburg holland labdarúgója, Eljero Elia kilencmillió euróért a Juventushoz igazolt, az olasz klubhoz négyéves szerződést írt alá – adta hírül a Juve hivatalos honlapja. Részleteket itt olvashat»

10.16: A Nemzeti Sport Online információi szerint eldőlt, hogy az olasz másodosztályú Reggina Magyarországra adja kölcsön két korábbi utánpótlás-válogatott játékosát, Szatmári Lórándot és Preklet Csabát előbbi Pakson, utóbbi Egerben folytatja. Részleteket itt olvashat»

10.06: A L'Équipe francia sportnapilap szerint Joe Cole ma Lille-be látogat, hogy tárgyaljon a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmesének vezetőivel. Részleteket itt olvashat»

10.06: A milannews.it szemfüles munkatársai észrevették, hogy a Manchester City hivatalos honlapján a játékosok közül egyedül Mario Balotelli adatlapja nem elérhető, a portál pedig arra következtet, hogy a balhéiról elhíresült 20 éves olasz támadó klubot vált az átigazolási időszak utolsó napján. Részleteket itt olvashat»

9.54: Walesi lapértesülések szerint a Cardiff City szerződteti a Coventry City belső védőjét, Ben Turnert, aki már át is esett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és ma együtt edzhet új csapatával. Ez tovább rontja Gyepes Gábor csapatba kerülési esélyeit. A védő menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, ennek ellenére ma valószínűleg nem vált csapatot a korábbi válogatott játékos, de később még kölcsönadhatják. Részleteket itt olvashat»

9.48: A Ferencváros labdarúgócsapatánál az utóbbi hónapokban kérdéses volt Fitos László jövője, ám a tegnap kinevezett szakvezető, Détári Lajos számít a tavasszal kölcsönben Szolnokon szereplő középpályásra, ahogy a támadó Pölöskey Péterre is. Részleteket itt olvashat»

9.19: A Babos Gábort is foglalkoztató holland élvonalbeli NEC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a dán-angol kettős állampolgárságú 23 éves védőt, Kevin Conboyt Dániából, az Esbjergtől. Ugyanakkor nem a dán védő az egyetlen új szerzemény az elmúlt napokban Nijmegenben. Az MTK-tól érkező Eppel Márton szerződtetését ugyan a honlapon nem jelentették be – csak az orvosi vizsgálat tényét közölték, amiről mi is beszámoltunk –, de a magyar csatár neve szerepel a csapat keretében. Részleteket itt olvashat»

9.19: A Mirror információi szerint az angol élvonalbeli Chelsea megegyezett a nyáron kinevezett menedzser, André Vilas-Boas korábbi klubjával, a Portóval az uruguayi válogatott Álvaro Pereira átigazolásáról. Részleteket itt olvashat»

9.12: Tíz esztendő után elhagyta a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót FC együttesét a 33 esztendős Pék Attila. Részleteket itt olvashat»

9.08: Scott Parker, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United válogatott középpályása hivatalos formában arra kérte klubja vezetőit, hogy tegyék őt átadólistára. A 30 esztendős játékos angol értesülések szerint az élvonalbeli Tottenhamhez szerződik a nap folyamán. Részleteket itt olvashat»

8.55: Az ANSA hírügynökség beszámolója szerint Diego Forlán 2013-ig szóló szerződést kötött az olasz Internazionaléval. Részleteket itt olvashat»

8.39: Bár korábban úgy tűnt, hogy Fernando Gago, a Real Madrid spanyol élvonalbeli labdarúgócsapatának argentin középpályása az olasz AS Romához igazol, könnyen lehet, hogy végül a Palermóban köt ki, miután – olasz sajtóhírek szerint – a királyi gárda elfogadta a szicíliaiak ajánlatát. Részleteket itt olvashat»

8.35: Az NB II Keleti csoportjában újonc Eger átigazolta Szasa Dobricsot, a Vasas korábbi, 29 éves középpályását, aki legutóbb a kazah FK Vosztokban szerepelt. Részleteket itt olvashat»

7.12: Mozgalmas napokat él meg a belga bajnok Genk. A Tőzsér Dánielt, Köteles Lászlót és Tóth Balázst is foglalkoztató klub vezetői tegnap közölték, hogy Mario Been lesz az ősszel a BL-ben is szereplő csapat vezetőedzője, majd három új futballista érkezését is bejelentették. Részleteket itt olvashat»

ÁTIGAZOLÁSI ÖSSZEFOGLALÓ – KEDD
A fontosabb tegnapi híreket itt olvashatja!

6.31: A Sky Sports értesülései szerint a Fulham megegyezett a Twentével Bryan Ruiz átigazolásáról, így a Costa Rica-i támadó Hollandiából Angliába teszi át a székelyét. A 26 éves csatár állítólag 10.6 millió fontért vált csapatot. Részleteket itt olvashat»

0.50:A Liverpool bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött az uruguayi válogatott 20 éves védőjével, Sebastián Coatesszel. Távozhat ugyanakkor az angol gárdától a dán Christian Poulsen, akinek a „vörösök" engedélyt adtak arra, hogy tárgyaljon a francia Eviannal. Részleteket itt olvashat»

0.29 óra: Az utóbbi időszakban több olasz klubbal is hírbe hozták (Cesena, Siena) a helyi első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa magyar válogatott csatárát, Rudolf Gergelyt. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a támadó iránt Görögországból is érdeklődnek, a Panathinaikosz venné kölcsön. Részleteket itt olvashat»

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik