Az Anzsi ajánlatot tett Samuel Eto'óért - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.08.09. 10:47
null
Samuel Eto'o is az Anzsi Mahacskalába tart? (Fotó: Action Images)
Címkék
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala hivatalos ajánlatot tett az olasz Internazionalénak Samuel Eto'oért, míg orosz hírek arról számolnak be, hogy az arsenalos Andrej Arsavin és a zenites Danko Lazovics neve is felvetődött a dagesztáni klubnál.

 

A lap szerint az orosz klub képviselői Milánóban tartózkodnak, hogy tárgyaljanak a kameruni csatár szerződtetéséről, aki a pletykák szerint nincs megelégedve a csapatban betöltött taktikai pozíciójával.

Állítólag 48 órán belül pont is kerülhet az üzlet végére, amelynek értelmében az Inter első részletben 30 millió eurót kapna az Anzsitól, míg Eto'o hihetetlennek tűnő évi 20 milliós fizetést kaphat.

Amennyiben Carlos Tévez, a Manchester City argentin támadója az Interhez szerződik, úgy Eto'o távozása szinte biztosra vehető – állítja a Gazzetta.

Nem Eto'o az egyetlen nagy név, amellyel mostanában szóba hozták az Anzsit...

A RIA-Novosztyi orosz hírügynökség értesülése szerint ugyanis az Anzsi elöljárói két másik célpont, név szerint Andrej Arsavin és Danko Lazovics egyesületeivel már meg is kezdték a tárgyalásokat.

Az orosz bajnokság élcsoportjához tartozó mahacskalai alakulat irányítói korábban szerződtették a világbajnok brazil Roberto Carlost, s a csapaterősítés jegyében nemrég Dzsudzsák Balázs után megvásárolták az orosz válogatott középpályást, az angol Chelsea-től érkezett Jurij Zsirkovot is, aki szombaton írt alá.

Lazovics amúgy Dzsudzsák előző állomáshelyén, a holland PSV Eindhovenben már csapattársa volt a magyar válogatott futballistának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik