Az év helyzetét hagyta ki – videó!

Vágólapra másolva!
2009.10.26. 18:04
null
Ilija Sivonjic (balra) lábában maradt a győzelem (fotó: Action Images - archív)
Címkék
A Dinamo Zagreb együttese csak 1–1-es döntetlent ért el a Cibalia Vinkovci elleni bajnoki mérkőzésen a horvát labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A fővárosiak könnyen nyerhettek volna, de egy óriási helyzetet elhibáztak.

 

A vendég Cibalia jól helytállt a listavezető Dinamo Zagreb otthonában, sőt, az első félóra után a vezetést is megszerezte.

A Dinamo ezután beszorította ellenfelét, és a 33. percben akár egyenlíthetett is volna, ám egy óriási helyzetet kihasználatlanul hagyott. Pedro Morales egy jobbról érkező átívelés után lőtt kapura, a pattogós labda elment Marijan Antolovic feje felett, és valószínűleg a kapuba került volna. Ilija Sivonjic, a zágrábiak támadója azonban magának szerette volna a gólt, és a gólvonalon még beleért a játékszerbe. Pechére! Ugyanis olyan szerencsétlenül avatkozott játékba, hogy a labdát megállította, így a védők felszabadíthattak.

Ez a momentum végül döntőnek bizonyult, mert bár a hazai csapat kiegyenlített, ám a Cibalia „pontosan” távozott. A zágrábiak ötpontos előnnyel vezetik a tabellát, a Vinkovci pedig a negyedik helyen áll.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik