Brazília: Neymar „lebukott”, spanyolkönyvvel a kezében látták

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 16:12
Címkék
A Sao Pauló-i Pacaembu Stadiont – ahol a Santos 2–1-re nyert a Penarol elleni Libertadores-kupa-döntő visszavágóján – egy spanyolkönyvvel a kezében hagyta el Neymar. A Santos labdarúgója, aki a Real Madrid kiszemeltje, góllal járult hozzá a kupagyőzelmet érő sikerhez. A spanyol sajtónak több sem kellett, máris elméleteket kezdett el gyártani: a gólerős támadó a jelek szerint az idén nyáron csatlakozhat a „királyiakhoz”.

Egyelőre ellentmondásosak az erről szóló információk: állítólag szóban már megegyeztek egymással a felek, a játékos öt évre írna alá, és szezononként kétmillió eurót kereshet, a megállapodást viszont eddig még senki sem erősítette meg hivatalosan, miként azt sem, hogy az idén vagy csak a jövő nyáron csatlakozik majd a támadó a Real Madridhoz.Egyelőre ellentmondásosak az erről szóló információk: állítólag szóban már megegyeztek egymással a felek, a játékos öt évre írna alá, és szezononként kétmillió eurót kereshet, a megállapodást viszont eddig még senki sem erősítette meg hivatalosan, miként azt sem, hogy az idén vagy csak a jövő nyáron csatlakozik majd a támadó a Real Madridhoz.

Neymar a győztes meccs után két órával utolsóként hagyta el a létesítményt – két termetes testőr kíséretében –, ám még így is vagy száz újságíró várta őt a kijáratnál. Próbálta ugyan takarni, hogy milyen könyv van a kezében, mégsem sikerült neki.

Joseph R. Morgan 21 realba (körülbelül 10 euróba) kerülő, 186 oldalas spanyolkönyve 1200 kifejezést és 2000 szót tartalmaz, méghozzá a mindennapi életből, ami a nyelvtanulás szempontjából egyfajta gyorstalpalónak is beillik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik