Charleroi: Kovács Zoltánéknak kell az élvonalban tartaniuk a csapatot

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 12:49
Címkék
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi vezetői bejelentették, hogy Kovács Zoltán veszi át a gárda irányítását, segítője Mario Notaro és Balog Tibor lesz, a trió mellett pedig a klub korábbi horvát vezetőedzője, Luka Peruzovic tanácsadóként vállal majd szerepet.

Kovács Zoltán 1954-ben született Eszéken magyar apa és horvát anya gyermekeként, szüleivel 1956-ban emigrált Belgiumba. Egy sérülés miatt már 35 évesen edzőnek állt, eleinte utánpótláscsapatoknál dolgozott, majd irányította a La Louviere-t, a Sint-Truident, és a brüsszeli Union Saint Gilloise-t is. Kovács Zoltán 1954-ben született Eszéken magyar apa és horvát anya gyermekeként, szüleivel 1956-ban emigrált Belgiumba. Egy sérülés miatt már 35 évesen edzőnek állt, eleinte utánpótláscsapatoknál dolgozott, majd irányította a La Louviere-t, a Sint-Truident, és a brüsszeli Union Saint Gilloise-t is.

A Charleroi – amelytől a múlt héten menesztették László Csabát – az utolsó helyen fejezte be az alapszakaszt, ám az osztályozón még kiharcolhatja a bennmaradást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik