Copa América: a két nagy esélyes után Uruguay is megbotlott

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 02:10
A C-csoport két mérkőzésével folytatódtak a küzdelmek a Copa Américán. Az elsőn a torna titkos esélyesének kikiáltott Uruguay 1–1-et játszott Peruval, így Argentínához és Brazíliához hasonlóan döntetlennel kezdte a Copát.

A végig izgalmas, sok gólhelyzetet hozó mérkőzésen a peruiak szereztek vezetést az első félidő közepén Paolo Guerrero révén, de Luis Suárez még a játékrész lefújása előtt egyenlített. A második félidőben több gólhelyzetet is kialakítottak a csapatok, de újabb találat már nem született.Paolo Guerrero révén, de Luis Suárez még a játékrész lefújása előtt egyenlített. A második félidőben több gólhelyzetet is kialakítottak a csapatok, de újabb találat már nem született.

A mérkőzésről bővebben itt olvashat.

COPA AMÉRICA, C-CSOPORT
Uruguay–Peru 1–1 (1–1)
San Juan, Bicentenario-stadion, 20 ezer néző. Vezette: Wilmar Roldán (kolumbiai)
Uruguay: Muslera – Maxi Pereira, Lugano, Victorino, Martín Cáceres – Diego Pérez, Arévalo Ríos, Lodeiro (Cristian Rodríguez, 79.) – Forlán – Luis Suárez, Cavani (Abel Hernández, 79.)
Peru: Raúl Fernández – Revoredo, Acasiete, Alberto Rodríguez, Vilches – Balbín, Cruzado, Michael Guevara (Lobatón, 57.), Yotún (Vargas, 59.), Advíncula – Paolo Guerrero
Sárga lap: Martín Cáceres (82.) ill. Paolo Guerrero (26.), Acieste (50.), Cruzado (82.)
Gól: Luis Suárez (45.) ill. Paolo Guerrero (23.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik