Elegáns Németh, higgadt Dzsudzsák, őrült pápai hajrá - szombati videók

Vágólapra másolva!
2011.03.06. 08:58
null
Nehéz helyzetekből is születtek gólok (Fotó: Action Images)
Címkék
Légiósaink kezdenek ismét magukra találni: a már-már szokásosnak mondható Dzsudzsák-gól mellett Németh Krisztián is villantott. A hazai pontvadászatban hazai pályán nyert a listavezető Videoton az MTK ellen, hatalmas fordítás után győzött a Pápa a ZTE ellen. Nyugat-Európában egy gól döntött Torinóban, Barcelonában és Manchesterben is: a Milan a Juve otthonában nyert, a katalán együttes és a City pedig egyaránt a tabella hátsó régiójában szerénykedő ellenfelét verte meg. Tekintse meg a játéknap legérdekesebb videóit!

A görög bajnokságban megszerezte első gólját az Olympiakosz Voloszban Németh Krisztián a Panszerraikosz ellen (3–0). A magyar támadó az elé pattanó labdát lőtte elegánsan a hosszú sarokba a Kiss Zoltánék elleni mérkőzésen.

NÉMETH GÓLJA


A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Lombard FC Pápa elképesztően fordulatos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, de a második félidő elejére a vendégek már 3–1-re vezettek úgy, hogy közben Bárányos Zsolt révén a pápaiak egy tizenegyest kihagytak. A hazaiak azonban nem adták fel, és végül az egyaránt kétgólos Takács Péter és Goran Marics vezérletével megfordították az összecsapást.

LOMBARD PÁPA–ZTE FC 4–3


A Videoton 2–1-re legyőzte az MTK-t. A fővárosiak gyönyörű vezető góljára Alves felelt egy jól helyezett büntetővel, majd jött a hajrában Elek Ákos, aki fejjel megszerezte a győztes találatot.

VIDEOTON FC–MTK BUDAPEST 2–1

Dzsudzsák Balázs ismét betalált a holland labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott középpályás most az Excelsior ellen, a 93. percben higgadtan értékesítette a megítélt büntetőt, amellyel csapata, a PSV 3–2-re nyert idegenben. Nézze meg a találatot és a mérkőzés góljait!

EXCELSIOR–PSV 2–3 (DZSUDZSÁK GÓLJA 4:44-NÉL)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójában az AC Milan Gennaro Gattuso találatával 1–0-ra nyert a Juventus otthonában.

GATTUSO GYŐZTES GÓLJA


Az FC Barcelona hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Pintér Ádámmal felálló Zaragozát a spanyol bajnokságban. A győztes gólt Seydou Keita szerezte Lionel Messi passza után.

KEITA GÓLJA A ZARAGOZA ELLEN


Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Manchester City hazai pályán David Silva szerencsés találatával 1–0-ra nyert a Wigan ellen.

MANCHESTER CITY–WIGAN 1–0
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában a Hannover hazai pályán remek játékkal legyűrte a Bayern Münchent. A vendégek kapusa, Thomas Kraft a harmadik gól előtt óriásit hibázott.

HANNOVER–BAYERN MÜNCHEN 3–1
Az ukrán labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Zorja 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Volinyt. A luhanszki csapat második gólja sokáig emlékezetes marad, ugyanis Makszim Belij a szöglete előtt felnézett, észrevette, hogy az ellenfél kapusa, Vitalij Nedilko az ötös vonalán áll, és a kapuba csavarta a labdát.
GÓL SZÖGLETBŐL

Érdekes esemény játszódott le egy brazil futballmérkőzésen. Amikor a labda az oldalvonalon kívülre került, a találkozót vezető bíró odaszaladt Leonardo Baran sportriporterhez, és egy félreérthető pózban elé állt.

A BÍRÓ ÉS A RIPORTER

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik