Eurofutball: argentin-brazil közös szülés Luckban, kisderbi Prágában

Vágólapra másolva!
2011.07.29. 23:04
Címkék
Lengyelországban ötgólos meccsel, Csehországban prágai derbivel kezdődött meg pénteken az új labdarúgó-bajnokság, míg Ukrajnában négy forduló után is veretlen a dél-amerikai erőkre építő Metaliszt.

Csehországban, a prágai „kis derbin" Jan Moravec és Milan Skoda góljával a Bohemians legyőzte a Slaviát, amely az előszezoni nyeretlenség után a bajnokságot is rosszul kezdte. A liga nyitó meccsén a mezőnybe hosszú idő után visszatérő Dukla egy pontot szerzett.Csehországban, a prágai „kis derbin" Jan Moravec és Milan Skoda góljával a Bohemians legyőzte a Slaviát, amely az előszezoni nyeretlenség után a bajnokságot is rosszul kezdte. A liga nyitó meccsén a mezőnybe hosszú idő után visszatérő Dukla egy pontot szerzett.

Amint arról beszámoltunk, Lengyelországban Artjoms Rudnevs mesterhármasával kezdődött az új idény: a Lech idegenben ütötte ki az élvonalba visszatérő LKS-t.

Ukrajnában a Metaliszt négy meccs után is veretlen, pénteki lucki győzelme két argentin (José Sosa, Jonathan Cristaldo) és egy brazil (Cleiton Xavier) gól eredménye.

Feröeren Gángó András csapata, az NSÍ Runavík a bajnoki rekorder HB Tórshavn otthonában vizitált. Egyik csapat sincs csúcsformában, a meccs gól nélkül végződött. Gángóék 24 ponttal a negyedik helyen állnak.

Fehéroroszországban a BATE sorozatban a harmadik győzelmét könyvelte el, és halad a címvédés felé.

EURÓPAI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGOK
CSEHORSZÁG
1 forduló, pénteki mérkőzések
Bohemians 1905–Slavia Praha 2–0
Dukla Praha–Olomouc 0–0
HORVÁTORSZÁG
2. forduló, pénteki mérkőzések
Inter Zapresic–Lokomotiva 1–1
NK Zagreb–Karlovac 3–0
LENGYELORSZÁG
1. forduló, pénteki mérkőzések
LKS Lódz–Lech Poznan 0–5
Polonia Warszawa–Lechia Gdansk 1–0
UKRAJNA
4. forduló, pénteki mérkőzések
Obolony–Zorja 0–0
Voliny–Metaliszt 0–3
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
FEHÉROROSZORSZÁG
19. forduló, pénteki mérkőzés
Vityebszk–BATE Boriszov 0–1
Az élcsoport: 1. BATE 44 pont, 2. Sahtyor Szoligorszk 33 (18 mérk.), 3. Dinamo Minszk 27 (18, 23–19), 4. Naftan 27 (18, 27–24)
FERÓER
14. forduló, pénteki mérkőzés
HB Tórshavn–NSÍ Runavík 0–0
Az élcsoport: 1. B36 34 pont, 2. Víkingur 32, 3. EB/Streymur 26

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik