Eurofutball: cserére ítélték, de mielőtt lement, lőtt másfél gólt

Vágólapra másolva!
2011.07.17. 22:14
Címkék
Jakob Jantscher két villanása döntötte el a centenáriumát ünneplő osztrák labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóját: a legutóbbi ezüstérmes Salzburg 2–0-ra legyőzte a bronzérmes Austria Wient.

AUSZTRIA. A 22 éves Jantscher váltótársa már készenlétben állt, amikor a salzburgi középpályás a 64. percben megtörte a gólcsendet, Pasanen 50 méteres passzát gólra váltván. Két perccel később ismét az osztrák válogatott Jantscher volt az egyik főszereplő, pontos beadásából a brazil Alan fejelte be a meccset eldöntő gólt. Bár négy mérkőzést már szombaton megrendeztek, a 100. születésnapját ünneplő osztrák bajnokság ezzel a találkozóval indult hivatalosan az útjára.AUSZTRIA. A 22 éves Jantscher váltótársa már készenlétben állt, amikor a salzburgi középpályás a 64. percben megtörte a gólcsendet, Pasanen 50 méteres passzát gólra váltván. Két perccel később ismét az osztrák válogatott Jantscher volt az egyik főszereplő, pontos beadásából a brazil Alan fejelte be a meccset eldöntő gólt. Bár négy mérkőzést már szombaton megrendeztek, a 100. születésnapját ünneplő osztrák bajnokság ezzel a találkozóval indult hivatalosan az útjára.

DÁNIA. Új edzővel (Roland Nilsson) és jó néhány korábbi kulcsjátékosa nélkül vágott neki az új idénynek a címvédő FC Köbenhavn, ennek ellenére az eredménye a legutóbbi bajnokságot idézte. A SönderjyskE elleni gólokat két régi motoros, a brazil César Santin és a legutóbbi dániiai gólkirály, Dame N'Doye szerezte – igaz, utóbbi találatára az utolsó percig várni kellett. A két nagy vetélytárs (OB, Bröndby) kötül az utóbbi máris megbotlott, Mike Jensen csupán a 92. percben szerezte meg a döntetlent érő gólt.

EURÓPAI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGOK
AUSZTRIA. 1. forduló, vasárnapi mérkőzés
Salzburg–Austria Wien2–0
SORSOLÁS ITT!
UKRAJNA. 2. forduló, vasárnapi mérkőzések
Karpati–Csornomorec1–1
Obolony–Vorszkla0–1
Arszenal–Illicsivec0–0
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
DÁNIA. 1. forduló, vasárnapi mérkőzések
FC Midtjylland–Silkeborg IF1–2
AC Horsens–HB Köge3–0
SönderjyskE–FC Köbenhavn0–2
Bröndby IF–AaB2–2
SORSOLÁS ITT!
SVÁJC. 1. forduló, vasárnapi mérkőzések
Xamax FC–FC Luzern0–3
Servette–FC Thun1–2
SORSOLÁS ITT!
SZLOVÁKIA. 1. forduló, vasárnapi mérkőzések
Zilina–Kosice1–1
Trnava–Dunajská Streda2–1
SORSOLÁS ITT!
SZLOVÉNIA. 1. forduló, vasárnapi mérkőzések
Triglav–Nafta2–1
Rudar–Domzale0–2
Mura–Luka Koper1–0
Olimpija–CM Celje0–3
SORSOLÁS ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik