Eurofutball: Héctor Cúper jött, látott és betörte a török újoncot

Vágólapra másolva!
2012.02.24. 23:18
Címkék
Folytatta kiváló hazai szereplését az Orduspor a török bajnokságban: az újonc 1–0-ra verte a Kayserisport a 28. forduló pénteki mérkőzésén.

Az Orduspor nem ismer kegyelmet hazai pályán: egymás után az ötödik vendégét küldte haza pont nélkül.

Amióta a Mallorca és a Valencia korábbi sikeredzője, az argentin Héctor Cúper december közepén leült a kispadra, az Orduspor 11 bajnokijából mindössze kettőt veszített el, és a tabella első felébe emelkedett. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
CSEHORSZÁG. Megszakadt a listavezető Sparta jó sorozata: a megelőző öt mérkőzésén egyetlen gólt sem kapó prágaiak egy büntetővel 1–0-ra kikaptak a Hradec Královétól. Az első számú üldöző, a Liberec hárompontnyira megközelítheti a bajnokságot kilenc győzelemmel kezdő Spartát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Idei második bajnokiját is szerzett gól és pont nélkül zárta a Lech Poznan: a korábbi ZTE-csatár, Artjoms Rudnevs csapata sima 3–0-s vereséget szenvedett a Ruch elleni rangadón péntek este. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A tervezett két mérkőzés helyett csak egyet rendeztek meg péntek este, a játékosainak tartozó Varazdin ugyanis nem állhatott ki a Rijeka ellen – a vendégek 3–0-val megkapták a három pontot. Hasonló pénzügyi problémákkal küzd a Sibenik és a Karlovac is; előbbi minden bizonnyal ki tud állni szombaton, és a Karlovac is bizakodik. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. A Marítimo sorozatban a harmadik bajnoki győzelmét ünnepelte péntek este, ennek örömére megelőzte a Sportingot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik