Eurofutball: tévúton jár a Benfica, a Porto előzésre kész

Vágólapra másolva!
2012.02.25. 23:55
Címkék
Hullámvölgyben a Benfica: a lisszaboni óriásklub nyomasztó fölénye ellenére csupán gól nélküli döntetlent ért el az Académica vendégeként a portugál labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.

A „sasok" a múlt héten elveszítették a veretlenségüket, most újabb két pontot elszórtak, és ha a Porto nyer vasárnap (ellenfele a gyengécske Feirense lesz), egy időre biztosan elveszi tőlük az első helyet.

A Benficával legutóbb 2010 nyarán fordult elő, hogy egymást követő három tétmérkőzésén győzelem nélkül maradt (a Zenit elleni BL-meccs jelenti a mostani harmadik láncszemet). TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
CSEHORSZÁG. A Liberec hozta a papírformát, és szombati győzelmével hárompontnyira megközelítette az ősszel utolérhetetlennek hitt, pénteken veszítő Spartát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Megszakadt a második helyen álló Polonia négyes győzelmi sorozata: a fővárosiakat a Widzew győzte le szombaton saját pályájukon. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. Az éllovas Dinamo idegenbeli győzelemmel, fő üldözője, a Hajduk hazai döntetlennel kezdte a tavaszt, így a különbség újra nőtt közöttük. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. A 93. percben szerzett góllal újra nyert az Ironi Kirjat Smona, bajnoki veretlenségi szériája immár 25 (!) mérkőzést számlál, és biztossá vált, hogy az első helyen fejezi be az alapszakaszt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik