Felkészülés: a Graz egygólos győzelmet aratott bosnyák riválisa felett

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 19:36
Címkék
A Sturm Graz felkészülési mérkőzésen a horvát Darko Bodul góljával 1–0-ra legyőzte a bosnyák kupagyőztes és bajnoki harmadik Zeljeznicart Sankt Johann in der Haidéban.

A Videoton elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Sturm Graz a Cavlina – Ehrenreich, Feldhofer, Neuhold, Pürcher – Wolf, Weber, Foda, Kainz – Weinberger, Haas kezdőcsapattal állt fel. A második félidőre Cavlina – Ehrenreich, Neuhold, Pürcher, Popkhadze – Hölzl, Stangl, Foda, Kainz – Weinberger, Muratovic összeállításban jöttek ki az osztrákok, a vezetést öt perccel pályára küldése után Darko Bodul szerezte meg a Sturmnak a 66. percben.a Cavlina – Ehrenreich, Feldhofer, Neuhold, Pürcher – Wolf, Weber, Foda, Kainz – Weinberger, Haas kezdőcsapattal állt fel. A második félidőre Cavlina – Ehrenreich, Neuhold, Pürcher, Popkhadze – Hölzl, Stangl, Foda, Kainz – Weinberger, Muratovic összeállításban jöttek ki az osztrákok, a vezetést öt perccel pályára küldése után Darko Bodul szerezte meg a Sturmnak a 66. percben.

Szabics Imrét ezúttal pihentette Franco Foda vezetőedző. A Graz legközelebb hétfőn játszik egy másik délkelet-ausztriai falucskában, Sankt Veit am Vogauban a dán Köbenhavn ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik