Felkészülés: Husztiék nagy verést kaptak Dubaiban

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 18:36
Kedd délután a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt 4–0-s vereséget szenvedett a Borussia Dortmundtól Dubaiban. A frankfurtiaknál végigjátszotta a mérkőzést a januárban szerződtetett Huszti Szabolcs.

A Dortmund az első félidő vége felé, a 39. percben szerezte meg a vezetés, Ilkay Gündogan volt eredményes tizenegyesből. A második félidőben felőrölte ellenfelét a BVB, húsz perc alatt három gólt szerzett Thomas Tuchel együttese. Adrian Ramos kétszer, Kagava Sindzsi egyszer talált be az Eintracht kapujába. A Frankfurt a második félidőben kapufáig eljutott, de szépítésre nem futotta. Dortmund az első félidő vége felé, a 39. percben szerezte meg a vezetés, Ilkay Gündogan volt eredményes tizenegyesből. A második félidőben felőrölte ellenfelét a BVB, húsz perc alatt három gólt szerzett Thomas Tuchel együttese. Adrian Ramos kétszer, Kagava Sindzsi egyszer talált be az Eintracht kapujába. A Frankfurt a második félidőben kapufáig eljutott, de szépítésre nem futotta.

A dortmundiak négyszer ünnepelhettek Husztiék ellen (Fotó: a Dortmund Twittere)
A dortmundiak négyszer ünnepelhettek Husztiék ellen (Fotó: a Dortmund Twittere)


Összefoglaló

A német harmadosztályban szereplő Erfurttól 2–1-es vereséget szenvedő Hamburgban Stieber Zoltán nem lépett pályára, a magyar válogatott támadó jövője továbbra is kérdéses.

A Hertha BSC keddi felkészülési mérkőzéséről itt olvashat!

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Borussia Dortmund (német)–Eintracht Frankfurt (német) 4–0
Borussia Mönchengladbach–Hertha BSC 2–2
Augsburg (német)–Dresden (német, III.) 1–0
Köln (német)–FSV Frankfurt (német, II.) 2–0
St. Gallen (svájci)–Wohlen (svájci, II.) 6–1
Hamburg (német)–Erfurt (német, III.) 1–2
Utrecht (holland)–Cambuur (holland) 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik