Gera szépített a City ellen, Eto’o Zidane-nak képzelte magát - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2010.11.22. 09:42
null
Moscardelli (jobbra) gólja döntött Veronában (Fotó: Action Images)
Címkék
Gera Zoltán megszerezte első gólját az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2010–2011-es szezonjában. Nagy visszhangot váltott ki Samuel Eto’o produkciója, aki gólt lőtt a Chievótól kikapó Interben, de elsősorban durva és büntetlen szabálytalanságával „emelkedett ki” a többiek közül.

A Manchester City 4–1-re legyőzte Gera Zoltán együttesét, a Fulhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában. A londoni csapat szépítő gólját a második félidő elején csereként beálló magyar válogatott támadó szerezte, akinek ez volt a szezonbeli első bajnoki találata.

FULHAM–MANCHESTER CITY 1–4
 

 

Továbbra is válságban van a Serie A címvédője, az Internazionale: Rafa Benítez együttese ezúttal Veronában, a Chievótól kapott ki (2–1-re) a bajnokságban. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a vendégek szépítő gólját jegyző Samuel Eto’ót ki kellett volna állítani durvaságért, a játékvezető azonban nem vette észre az esetet, így a kameruni a pályán maradhatott.

CHIEVO–INTERNAZIONALE 2–1

 

 


 

ZINEDINE ZIDANE SZEREPÉBEN: SAMUEL ETO’O
 

A Serie A 13. fordulójában a Sampdoria 3–2-re legyőzte idegenben a Leccét. A vendégek mindhárom gólját Giampaolo Pazzini szerezte. A hétvége egyébként nem szűkölködött mesterhármasokban: a spanyol bajnokságban az argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo is háromszor köszönt be szombaton.

LECCE–SAMPDORIA 2–3
 

A Rudolf Gergelyt is bevető Genoa a remek formában levő Juventust fogadta. A torinóiak Eduardo kapus öngóljának köszönhetően kerültek előnybe – Marchisio lőtt 11 méterről, a labda Dainelli lábán megpattanva és Eduardo kezét is érintve a jobb oldali kapufán csattant, majd onnan visszavágódott, s a kapus fejéről került a hazaiak hálójába –, a 2–0-s végeredményt pedig Milos Kraszics remek egyéni akció után állította be.

GENOA–JUVENTUS 0–2
 

A labdarúgó NB I őszi idényének záró mérkőzésén a listavezető Videoton az Újpestet fogadta. Nagy iramban és sok helyzettel indult a találkozó, de a befejezésekkel mindkét csapatnak gondjai akadtak. A folytatásra már kevesebb lehetőség maradt, ám a csereként pályára lépő Nemanja Nikolics a 77. percben belőtte a hazaiaknak a győztes gólt. Íme, a mérkőzés összefoglalója és az edzői nyilatkozatok!

VIDEOTON–ÚJPEST 1–0
 
(A Sport Tv felvétele)

 

A Blackburn–Aston Villa angol bajnokin Michael Oliver játékvezető „jóvoltából” került a földre Gaël Givet. A hazaiak francia védője éppen egy felívelt labdára koncentrált, amikor a hátráló bírónak szaladt.

GIVET ÉS A SPORI ESETE
 

 

Egy héttel diadala után mintegy 25 ezer szurkoló köszöntötte vasárnap szülővárosában Sebastian Vettelt, a Formula–1 friss világbajnokát. A németországi kisvárost az ünnepi alkalomra Heppenheimről „Vettelheimre” nevezték át.

 

ÜDVÖZÖLJÜK VETTELHEIMBEN!
 

 

A Theodora Magyar Kupa döntőjében a Groupama-Honvéd legyőzte a ZF-Eger vízilabdacsapatát. Az elmúlt évek céltudatos nevelőmunkája tehát beérni látszik, hiszen a kupa megszerzéséig Székely Bulcsúéknak a legnagyobbak közül a Vasast, a Ferencvárost és vasárnap a hevesieket is felül kellett múlniuk.

RÉGEN VÁRT HONVÉD-SIKER – REAKCIÓK
 
   

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik