Huszti szabadrúgásától a Barcelona újabb gálájáig - szerdai gólok

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 10:19
null
Gerrardék ünneplik a Fulham öngólját (Fotó: Action Images)
Címkék
Szerdán is nagyüzem volt az európai klubfutballban. A nagy sztárcsapatok kupameccseken, bajnokikon, felkészülési találkozókon léptek pályára. A Fulham komikus öngólt szerzett a Liverpool ellen, az Inter drámai tizenegyespárbajban diadalmaskodott, Huszti szabadrúgásból talált be a Zenitben, a Barcelona pedig ismét szenzációs focival kápráztatta el a világot. Íme, a szerdai videók!

A Zenit felkészülési mérkőzésen 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel vereséget szenvedett az al-Hilaltól. Huszti Szabolcs a 62. percben megpattanó szabadrúgással vette be a szaúdi csapat kapuját.

AL-HILAL–ZENIT (HUSZTI GÓLJA 1:15-TŐL)

Alexandre Pato két góljának is köszönhetően a Milan bejutott az Olasz Kupában a legjobb négy csapat közé, miután a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte idegenben a Sampdoriát.

SAMPDORIA–MILAN 1–2

Az Inter bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután a negyeddöntőben tizenegyesekkel legyőzte idegenben a Napolit. A rendes játékidő, valamint a hosszabbítás nem hozott gólt, a tizenegyespárbajban azonban csupán a hazai csapat hibázott – egyszer.

NAPOLI–INTERNAZIONALE – TIZENEGYESEK

A Real Madrid Karim Benzema góljával legyőzte idegenben a Sevillát a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A francia játékos mesteri cselek után juttatta kapuba a labdát.

BENZEMA GÓLJA

Ritkán születik olyan találat, mint amilyen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának szerdán bepótolt Liverpool–Fulham mérkőzésén. Az öngólt vétő John Pantsil talán maga sem tudja pontosan, hogyan került hálóba a labda.

LIVERPOOL–FULHAM 1–0

A labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében a Bayern München Mario Gómez és Arjen Robben találatával, valamint Thomas Müller duplájával 4–0-ra nyert a Stieber Zoltánt a 82. percig a soraiban tudó Aachen otthonában, így bejutott a legjobb négy közé.

ALEMANNIA AACHEN–BAYERN MÜNCHEN 0–4

A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona hazai pályán 5–0-ra nyert az Almería ellen.

BARCELONA–ALMERÍA 5–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik