LA Galaxy: Csodálatos dolog a Real Madrid ellen játszani - Beckham

Vágólapra másolva!
2011.07.13. 11:44
Címkék
A Los Angeles Galaxy ellen játssza első mérkőzését a felkészülési időszakban a Real Madrid labdarúgócsapata. A hétvégi találkozót felvezető első sajtótájékoztatón a játékosok részéről kifejezetten veretes sor vonult fel: a hazaiak képviseletében David Beckham és Landon Donovan, míg a vendégektől Iker Casillas és Cristiano Ronaldo.

„Csodálatos dolog a Real Madrid ellen játszani. Madridban és Manchesterben több éven át játszottam, sok barátra tettem szert. A jelenlegi Madridnak Cristiano és Casillas személyében két nagy csillaga is van” – udvarolta körbe az ellenfél jelenlévő világklasszisait Beckham, aki 2003–2007 között állt a királyiak alkalmazásában.Beckham, aki 2003–2007 között állt a királyiak alkalmazásában.

„A Galaxy a legjobb csapat Los Angelesben – jelentett ki egy igen merész dolgot Cristiano Ronaldo. Bár ha ide vesszük a Lakerst, a Clipperst (mindkettő NBA) vagy a Kingst (NHL), akkor dicséretként is felfogható a kijelentés. – Megtiszteltetés lesz játszani velük. Kiváló lehetőség lesz arra, hogy elindítsuk a felkészülési időszakot.”

„A labdarúgás itt folyamatosan fejlődik, Spanyolországban viszont biztos nem lenne számomra máshol hely” – válaszolta sejtelemesen arra a kérdésre Casillas, hogy pályafutása lezárásaként játszana-e az MLS-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik