Labdarúgás: az UEFA a jövő héten egyeztet Vanczák klubjával

Vágólapra másolva!
2011.10.28. 01:02
Címkék
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) megbeszélésre hívta a svájci Sion képviselőit, hogy egyeztessenek a Vanczák Vilmost is soraiban tudó klub Európa-ligából való kizárása miatt kialakult helyzet kapcsán.

Mint ismeretes, az UEFA szeptemberben engedély nélküli átigazolások miatt kizárta a Siont az Európa-liga csoportköréből, amelybe így a skót Celtic jutott be. Azóta viszont a svájci bíróság kötelezte az európai szövetséget, hogy vegye vissza Vanczákékat, mire az UEFA alternatív megoldásokat dolgozott ki arra az esetre, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a november 24-i meghallgatás után a Sion javára döntene, azonnal tudjon cselekedni. az UEFA alternatív megoldásokat dolgozott ki arra az esetre, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a november 24-i meghallgatás után a Sion javára döntene, azonnal tudjon cselekedni.

„Az El I-csoportjában szereplő együttesekkel való egyeztetések után az UEFA szeretne megbeszélést tartani a Sionnal a lehetséges visszavételéről, különösképp a meccsnaptárt illetően. Amennyiben a Sionnak megfelel, jövő héten megtörténhet az egyeztetés" – áll az UEFA közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik