Labdarúgás: megkezdődtek a budapesti FIFA-kongresszus előkészületei

Vágólapra másolva!
2011.04.16. 07:26
Címkék
Április 27. és 29. között Budapestre látogat a FIFA inspekciós delegációja, hogy felmérje a nemzetközi szövetség jövő évi, magyarországi kongresszusának helyszíneit – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

Mint ismert, március elején eldőlt, hogy a FIFA 2012 májusában Budapesten rendezi meg éves kongresszusát – írja az mlsz.hu. Mindez azt jelenti, hogy bő egy év múlva 208 ország mintegy 1200 küldötte tanácskozik fővárosunkban, a nemzetközi szövetség mellett természetesen az összes tagország is a legmagasabb szinten képviselteti magát az eseményen.

A kongresszus szervezőbizottsága pénteken Berzi Sándor MLSZ-alelnök vezetésével ülést tartott, amelyen megkezdte az április végén első ízben Budapestre érkező FIFA-delegáció fogadásának előkészítését, illetve kijelölte az ezzel kapcsolatos feladatokat. Az április 27. és 29. között esedékes helyszínfelmérés során a nemzetközi szövetség képviselői a hazai szervezőbizottság tagjainak kíséretében bejárják a kongresszus leendő helyszínét, a Hungexpo G pavilonját, illetve megismerkednek a vendégek fogadására kijelölt szállodákkal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik