Labdarúgás: Németh és Megyeri ma a pályán találkozhat Zidane-nal és Ronaldóval

Vágólapra másolva!
2010.12.14. 08:34
null
Németh és Megyeri a pályán is találkozhat Zidane-nal
Kedd este az athéni Karaiszkakisz-stadionban rendezik meg a Ronaldo és Zinedine Zidane nevével fémjelzett hagyományos jótékonysági labdarúgó-mérkőzést. Az immár nyolcadik alkalommal megszervezett esemény célja a szegények megsegítése.

Az előzetes sajtóhírek szerint a „Ronaldo és Zidane barátai" nevű csapatban olyan klasszisok léphetnek pályára, mint Didier Drogba (elefántcsontparti), Pedro Pauleta, Fernando Couto, Sá Pinto, Luís Boa Morte és Nuno Gomes (portugálok), Pavel Nedved (cseh), Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer és Giovanni van Bronckhorst (hollandok), Gheorghe Popescu (román), Luciano da Silva, William és Sonny Anderson (brazilok), Raúl Albiol (spanyol), Mahamadou Diarra (mali), valamint Sabri Lamouchi (francia).

NÉMETHET KÖLCSÖNVENNÉK
Egybehangzó görög lapértesülések szerint a Panioniosz labdarúgócsapata kölcsönvenné az  Olympiakosz, több játékosát, köztük Németh Krisztiánt is. Részletekért kattintson ide!

Az együttes edzője a szerb Radomir Antics lesz, aki korábban a Real Madridot, a Barcelonát és az Atlético Madridot is irányította.

A nemzetközi különítmény ellenfele az Olympiakosz All Star, amely a görög klub jelenlegi és korábbi labdarúgóit tömöríti. Ernesto Valverde, a felnőttcsapat vezetőedzője a meccsre készülő 28 fős keretbe jelölte Megyeri Balázst és Németh Krisztiánt is.

Előbbi szinte biztosan szerepet kap a meccsen, mivel a másik kapus a keretben a veterán Antonisz Nikopolidisz, és Valverde vélhetően mindkettejüknek egy-egy félidőt ad majd.

A találkozót a svájci Massimo Busacca vezeti. Az idei mérkőzés bevételét a haiti földrengések és a pakisztáni árvíz károsultjainak ajánlják fel.

CISSÉ KIZÁRVA, ÜNNEPRONTÁS KIZÁRVA

Nem vet jó fényt a görög futballra az alábbi történet, amely a ma esti, szegénység elleni mérkőzéshez kapcsolódik.

 

Zinedine Zidane szerette volna meghívni csapatába a Panathinaikoszt erősítő honfitársát, Djibril Cissét. Az Olympiakosz vezetői azonban jelezték neki, hogy ez nem lenne szerencsés, mert a nagy rivális csatárát vélhetően ellenségesen fogadnák a pireuszi drukkerek, nem lenne biztonságban a pályán és ez árnyékot vethetne a jótékonysági találkozó hangulatára.

 

Görög sajtóhírek szerint Zidane teljesen megdöbbent a vezetők reakcióján, hiszen nem is gondolta, hogy a két athéni klub között ilyen hatalmas ellentét feszül...

 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik