Lengyelország: már Arsene Wenger látókörében van Artjoms Rudnevs

Vágólapra másolva!
2011.01.19. 20:58
null
Rudnevs (jobbra) már a legnagyobb klubok érdeklődését is felkeltette (Fotó: Action Images)
Címkék
Artjoms Rudnevs, a Lech Poznan Zalaegerszegről szerződtetett fiatal lett támadója a futbolnews.pl lengyel honlapnak megerősítette azokat a híreszteléseket, miszerint az Arsenal komolyabban érdeklődik iránta.

„Tudom, hogy az angol klub képviselői figyelemmel kísérték a teljesítményemet, és már kapcsolatba léptek az ügynökömmel” – nyilatkozta a lett csatár a honlapnak, de Rudnevs más együttesek megkereséséről is tud.

Angol források szerint a 23 éves támadó nemcsak az Arsenal, hanem a korábban már vele hírbe hozott Juventus és Udinese mellett a Barcelona és a török Galatasaray érdeklődését is felkeltette.

„Természetesen, ha rajtam múlna, akkor a Barcelonában folytatnám, ugyanakkor lenyűgöz a Premier League körítése is” – mondta röviden erről a lehetőségről az onet.pl-nek. A Lech játékosának szavaiból érződött, az Arsenal érdeklődése lehet a legkomolyabb; Rudnevs elmondta: nagyon tetszik számára az a különleges játékstílus, amelyet Arsene Wenger csapata képvisel.

A lengyel szurkolói körökben a „Juventus hóhérának” is nevezett Rudnevs a találgatások szerint Nicklas Bendtner helyét vehetné át a londoniaknál, aki könnyen elképzelhető, hogy januárban elhagyja az „ágyúsokat”.
 
Noha a lett mesterlövész feltehetőleg gondolkodás nélkül igent mondana Arsene Wengernek, a jelenleg a lengyel pontvadászat 11. helyén tanyázó Lech Poznan vezetői állítólag nem szívesen engednék el a télen – áron alul semmiképp sem. Amennyiben a lengyelek magasabb áron értékesítik játékjogát, mint amennyiért megvették, a vételárból a Zalaegerszeg is részesedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik