Milan-iksz, Real-siker a Barcelona ellen, londoni őrület - szerdai videók

Vágólapra másolva!
2011.04.21. 10:31
null
A White Harte Lane-n hat gólt is láthattak a nézők (Fotó: Action Images)
Címkék
Szerdán rendezték a 2010–2011-es szezon harmadik el clásicóját, azaz a Real Madrid–Barcelona labdarúgó-mérkőzést. A Bajnokok Ligája elődöntőjében is találkozó csapatok ezúttal a Király-kupa döntőjében csaptak össze, amelynek rendes játékideje gól nélküli döntetlent hozott, majd a hosszabbításban Cristiano Ronaldo pontos fejese döntött. Az Olasz Kupában a Milan hiába szerzett korán vezetést a Palermo ellen, a szicíliaiak fordítottak, a hajrában azonban Urby Emanuelson egyenlíteni tudott.

Az Arsenal az idény egyik legélvezetesebb meccsét játszotta a Tottenham vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), de hiába vezetett 3–1-re, a találkozó 3–3-mal végződött. Nézze meg a találkozó góljait!

TOTTENHAM–ARSENAL 3–3

A Chelsea ki tudta használni a Manchester United Newcastle elleni keddi botlását, és a Birmingham City felett aratott magabiztos győzelmével 6 pontra megközelítette a Premier League éllovasát. Íme, a találkozó góljai!

CHELSEA–BIRMINGHAM 3–1

Az AC Milan már a 4. percben megszerezte a vezetést, ám végül csak 2–2-es döntetlent játszott odahaza a Palermóval a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

MILAN–PALERMO 2–2

Remek támadás után szerzett vezetést a Real Madrid a Barcelona ellen a spanyol Király-kupa döntőjében. A látványos madridi akció végén Cristiano Ronaldo vette be Pinto kapuját. Ez a gól végül a kupagyőzelmet jelentette a fővárosi alakulatnak.

C. RONALDO GÓLJA

PEDRO ÉRVÉNYTELENÍTETT TALÁLATA

A divízió 1-es jégkorong-világbajnokságtól az országot érő természeti katasztrófa miatt távol maradó japánokkal játszott volna szerdán a magyar válogatott. Ted Sator az elmaradt meccs helyett kemény, másfél órás edzést vezényelt csapatának, így készítve fel játékosait a papíron legkönnyebbnek ígérkező, spanyolok, illetve a legnehezebb, olaszok elleni meccsre. A tréning után Vas Jánossal beszélgetett az NSO Tv.

MINIMALIZÁLNI KELL HIBÁINK SZÁMÁT – VAS JÁNOS

A magyar női kézilabda-válogatott Tatán edz a hétvégi Batta Kupára, amely a Németország elleni júniusi világbajnoki selejtezőre való felkészülés egyik fontos állomása. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány szerint a németekkel vívott párharc évekre meghatározza a sorsunkat.

SORSDÖNTŐ PÁRHARC ELŐTT A NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik