Rudolf: Panathinaikosz, Vadócz: NEC - átigazolásfigyelő

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 07:20
Címkék
Ma zárul a hazai és a nemzetközi átigazolási piac. Egész nap frissülő cikkünkben nyomon követtük a legfrissebb fejleményeket.

Éjfélkor zárult a nyári átigazolási időszak
Éjfélkor zárult a nyári átigazolási időszak
Éjfélkor zárult a nyári átigazolási időszak
Éjfélkor zárult a nyári átigazolási időszak
Éjfélkor zárult a nyári átigazolási időszak

Csütörtök reggeli bejelentések: A francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice labdarúgója lett a Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, az FC Tourstól érkező Abraham Guie Gneki – a hírt az élvonalbeli klub hivatalos honlapja jelentette be.

8.52:A Stoke City szerződtette a Tottenham angol válogatott támadóját, Peter Crouchot, míg a West Bromwich Albion szlovák válogatott játékosa, Marek Cech a török élvonalban szereplő Trabzonsporban folytatja pályafutását.

0.00 óra után tett bejelentések: Angliában most jelent be „mindenki mindent”. Címszavakban: Mikel Arteta és Josszi Benajun az Arsenalé, az „ágyúsoktól” a Sunderlandhez kerül Nicklas Bendtner. Raul Meireles a Liverpooltól a Chelsea-be távozik – a középpályás fél órával az átigazolási időszak vége előtt nyújtott be írásbeli átigazolási kérelmet –, a Mersey-partiakhoz ugyanakkor aláírt Craig Bellamy. A Fulham bejelentette a Twente-csatár, Bryan Ruíz szerződtetését. A Queens Park Rangers megszerezte Anton Ferdinandot a Sunderlandtől, míg a Swansea ismét szerződtette korábbi balhátvédjét, Federico Bessonét, valamint a Lens-től Darnel Situt. Ha nem lenne elég, az Aston Villa megszerezte a Spurs két játékosát, Alan Huttont és Jermaine Jenast.

További, kisebb angol átigazolási hírek: az Everton-drukkerek a remek nevű argentin csatár, Denis Stracqualursi szerződtetésével vigasztalódhatnak egyik kedvencük (Arteta) és a Blackburnhöz igazoló Yakubu Aiyegbeni elvesztéséért, és Royston Drenthe érkezését is bejelentették. Cameron Jerome a Stoke-é, Shaun Wright-Phillips a QPR-é.

0.00: Itt a vége, de még milyen vége! Kezdjük a hazaival: a Videoton újabb kulcsembere távozott, Lipták Zoltán közös megegyezéssel szerződést bontott. Hidvégi Sándor (végleg) és Szakály Dénes (kölcsönben) Zalaegerszegen folytatja. Részleteket itt olvashat»

23.25: A 27 éves hondurasi középpályás, Wilson Palacios 6.8 millió euró körüli összegért a Stoke Cityhez került a Tottenham Hotspurtól, ahonnan vele tarthat Peter Crouch is. Részleteket itt olvashat»

23.19: Egy játékost igazolt, egyet pedig elengedett az utolsó átigazolási napon az Espanyol. Részleteket itt olvashat»

23.16: Az átigazolási időszak végén újabb magyar légiós váltott klubot: Tamási Zsolt, az Ascoli labdarúgója a negyedosztályban szereplő Fondihoz került kölcsönbe. Részleteket itt olvashat»

23.03: Az átigazolási határidő lejárta előtt nem sokkal megerősítette keretét a Bajnokok Ligája-csoportkörre készülő Villarreal: érkezett a Real Zaragozától a nigériai támadó, Ikechukwu Uche, és a holland középpályás, Jonathan De Guzmán a Real Mallorcától. Részleteket itt olvashat»

22.49: Klub nélkül maradt a talán legismertebb szenegáli futballista, El Hadji Diouf, akinek szerződését felmondta klubja, az angol Blackburn Rovers. Részleteket itt olvashat»

22.35: Németh Krisztián egykori vetélytársa, a francia David N'Gog elhagyta a Liverpoolt, és a Boltonhoz igazolt. Ugyanide adta kölcsön a Chelsea a szintén francia szélsőt, Gaël Kakutát. Részleteket itt olvashat»

22.07:Németh Krisztián ugyan átesett a kötelező orvosi vizsgálaton a Standard Liege-nél, de nem lesz a belga klub játékosa, a Standard és az Olympiakosz ugyanis nem tudott egyezségre jutni a magyar csatár kölcsönszerződésének feltételeiről – tudatta a Nemzeti Sporttal Kövesdi Viktor, a Németh ügyeit intéző menedzseriroda társtulajdonosa. Részleteket itt olvashat»

22.03:Máté Péter a Kaposvár labdarúgócsapatától visszatért Zalaegerszegre – jelentette be a Rákóczi honlapja. Részleteket itt olvashat»

21.59: Nem sokáig húzta Stefano Pioli az olasz Palermo kispadján: a június legelején érkezett mestert máris menesztette az elnök, Maurizio Zamparini. Részleteket itt olvashat»

21.50: A belga Anderlecht átadta az orosz támadót, Dmitrij Bulikint a holland Ajax együttesének, mégpedig ingyen, csak hogy ne kelljen fizetnie a támadó évi 750 ezer eurós bérét. Nála többet senki nem keresett a labdarúgók közül Belgiumban. Részleteket itt olvashat»

21.49: A haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint a Haladás labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta középpályását, Irhás Ignácot az NB II-es Mezőkövesdnek. Részleteket itt olvashat»

21.36:Mint ahogy a Nemzeti Sport azt kedden előre jelezte, Böőr Zoltán távozik az Újpesttől: a lilák közös megegyezéssel bontottak szerződést a középpályással. Részleteket itt olvashat»

21.23: Két hónap múlva kezdheti meg a teljes intenzitású edzéseket Szalai Ádám, a német Mainz magyar támadója, aki újabb konkurenciával számolhat: egyesülete kölcsönkapta a Schalkétől Mario Gavranovicot. Részleteket itt olvashat»

21.19: Két játékossal is erősített szerda este a Wigan: kölcsönkapta a klub a Chelsea-től a 21 éves holland védőt, Patrick van Aanholtot, és 1.13 millió euróért megvette a Celtictől a támadó középpályás Shaun Maloney-t. Részleteket itt olvashat»

20.55: A Serie A újoncánál, az Atalantánál folytatja pályafutását kölcsönben a Napolitól érkező Luca Cigarini és a Romát egy időre odahagyó Matteo Brighi. Részleteket itt olvashat»

20.52: A Manchester City labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött Owen Hargreavesszel, aki szabadon igazolható volt azután, hogy a legutóbbi szezon végén felbontotta szerződését a városi rivális Man. Uniteddel. Részleteket itt olvashat»

22.51: Pár hete két mérkőzésen három gólt rúgott a Schalke együttesének az Európa-ligában a 21 esztendős finn támadó, Teemu Pukki, aki immáron a gelsenkircheni együttest erősíti. Részleteket itt olvashat»

20.48: A Romában játszik ebben az idényben az olasz U21-es válogatott és a Parma támadója, Fabio Borini. Részleteket itt olvashat»

20.25: Ahogyan arról korábban is szó volt, a Felix Magath edző által átadólistára tett brazil karmester, Diego az Atlético Madridban folytatja, kölcsönben; érkezett viszont három játékos is a transzferhajrában a mostanában nem parádézó német klubhoz. Részleteket itt olvashat»

19.59: A harmincéves Santiago Silva ezentúl a Fiorentina támadószekcióját erősíti. Részleteket itt olvashat»

19.49: Az Interben folytatja karrierjét a mindössze 16 éves olasz tehetség, a Bresciát otthagyó Lorenzo Tassi. Részleteket itt olvashat»

19.37: A görög élvonalbeli Panathinaikosz hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönvette a magyar válogatott csatárát, Rudolf Gergelyt az olasz Genoától. Részleteket itt olvashat»

19.37: Pár hete vette meg a Costa Rica-i támadót, a nyári Copa Américán berobbant Joel Campbellt az Arsenal, de már kölcsön is adta egy évre a francia Lorient együttesének. Részleteket itt olvashat»

19.27: Megvásárolta a Nancytól a 31 éves marokkói támadót, Jusszuf Hadzsit a francia Stade Rennes gárdája, mégpedig 1.5 millió euróért. Részleteket itt olvashat»

19.21:Közös megegyezéssel távozik a Genk labdarúgócsapatától Tóth Balázs – erről a korábbi válogatott középpályás számolt be a Nemzeti Sport Online-nak. Részleteket itt olvashat»

19.15: A Palermo nemcsak eladott, hanem vásárolt is a nagy transzferhajrában: Édgar Barreto, Edgar Álvarez és Francesco Della Rocca is a déliekhez került. Részleteket itt olvashat»

18.55:Diego Forlán után Mauro Zárate szerződtetését is véglegesítette az Inter labdarúgócsapata: a Laziótól érkező argentin támadó 2015. június 30-ig szóló szerződést írt alá a fekete-kékekhez. Részleteket itt olvashat»

18.53: A Milan leigazolta a 26 esztendős középső védekező középpályást, Antonio Nocerinót a Palermo együttesétől.Részleteket itt olvashat»

18.48: Ebben az idényben a Championshipben szereplő West Ham Unitedben futballozik kölcsönben a Tottenham Hotspur 27 éves középpályása, David Bentley. Részleteket itt olvashat»

18.38: Görögországban folytatja pályafutását Bodor Boldizsár: a 24-szeres magyar válogatott védő egyéves szerződést írt alá a Szuperligában szereplő OFI együtteséhez. Részleteket itt olvashat»

18.33: Volt hollandiai klubjában, az élvonalbeli NEC Nijmegen labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Vadócz Krisztián, ezt a játékos menedzsmentjének képviseletében Kövesdi Viktor erősítette meg a Nemzeti Sport Online-nak. Részleteket itt olvashat»

18.20: Az AS Roma labdarúgócsapata nyerte meg a „versenyfutást" Fernando Gago játékjogának megszerzéséért: az argentin labdarúgóért az átigazolás utolsó óráiban ajánlatot tett a „farkasok" mellett a Palermo is, ám a középpályás végül a fővárosiak mellett döntött. Gago egy milánói hotelben már aláírta szerződését, amelynek részletei egyelőre nem ismertek. Részleteket itt olvashat»

18.19: A Manchester City labdarúgócsapata kölcsönadta svéd csatárát, John Giudettit a 2011–2012-es szezonra a holland Feyenoordnak. Részleteket itt olvashat»

18.10:Vadócz Krisztiánnal szerződést bontott az Osasuna, erről a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást. Részleteket itt olvashat»

18.07: A Nemzeti Sport értesülései szerint Németh Krisztián szerda délután orvosi vizsgálaton vett részt a Standard Liege labdarúgócsapatánál, és ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor az este folyamán alá is írja kölcsönszerződését a belga klubbal, amelynek keretéhez csütörtökön csatlakozhat. Részleteket itt olvashat»

17.56: A Parma labdarúgócsapata 1.5 millió euróért egy évre kölcsönvette a Laziótól Sergio Floccarit, akit 5 millióért végleg megvehet majd. Részleteket itt olvashat»

17.46: A Nemzeti Sport információi szerint a Zalaegerszeg védekező középpályása, Horváth András felbontotta szerződését a ZTE-vel és két évre nevelőegyesületéhez, a Haladáshoz igazol. Részleteket itt olvashat»

17.22: A legutóbb Kínában futballozó Mateja Kezsman a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeire készülő BATE Boriszovhoz igazolt – jelentette be kedden a fehérorosz bajnokcsapat. Részleteket itt olvashat»

17.19: Szerda délután az Arsenal labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Werder Bremennel Per Mertesacker átigazolásáról. Részleteket itt olvashat»

17. 11: Helyi sajtóértesülések szerint a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetői két korábbi válogatott csatárral is egyeztetnek, könnyen lehet tehát, hogy az átigazolási időszak utolsó napján tovább bővül a miskolci együttes kerete. Részleteket itt olvashat»

17.10: Eldőlt, hogy Vadócz Krisztián nem lesz a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Heerenveen játékosa – erről a klub sportigazgatója, Johan Hansma tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t. Részleteket itt olvashat»

17.10: A DVSC nigériai támadója, Eugene Salami a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza színeiben folytatja pályafutását. Részleteket itt olvashat»

17.03: Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Genoa kedd délután megszerezte Andrea Caracciolót a Bresciától. Részleteket itt olvashat»

16.54: A Hamburg szerződtette a horvát Ivo Ilicevicet a Kaiserslauterntől. A 24 éves középpályással a Juventushoz igazoló Eljero Eliát pótolja az észak-németországi klub. Részleteket itt olvashat»

16.52: A Videoton labdarúgócsapatának válogatott védője, Lipták Zoltán még ma távozhat Székesfehérvárról. Részleteket itt olvashat»

16.44: A francia labdarúgó-bajnokság élvonalának újonca, az Evian-TG hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte Christian Poulsent a Liverpooltól.

16.40: A Nemzeti Sport Online információi szerint Lázok János néhány napja az MTK-nál tréningezik, de nincs arról szó, hogy újra korábbi csapatához szerződne. Részleteket itt olvashat»

16.32: Az Arsenal szerdán hivatalosan is bejelentette a Fenerbahcétól szerződtetett brazil André Santos és a Monacótól megszerzett Pak Csu Jung érkezését. A 28 éves brazil balhátvéd négy évre írt alá az „ágyúsokhoz". Részleteket itt olvashat»

16.26:Carlos Tévez szinte biztosan marad a Manchester City alkalmazásában: a „kékek" argentin csapatkapitánya állítólag elfogadta, hogy nem érkezett érte olyan ajánlat, amelyért klubja elengedné. Részleteket itt olvashat»

16.11: Úgy tűnik, hogy az átigazolási időszak utolsó napján két holland csapat fut versenyt Vadócz Krisztián aláírásáért. Az Osasunától távozó középpályásért a Heerenveen korábban napvilágot látott érdeklődése mellett most korábbi együttesének, a NEC Nijmegennek az ajánlatáról hallani. Részleteket itt olvashat»

16.09: Olasz sajtóértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette Mauro Záratét a Laziótól. Részleteket itt olvashat»

16.06: A Nemzeti Sport Online információi szerint Farkas Zoltán Kaposvárról a Vasas labdarúgócsapatához szerződött. Részleteket itt olvashat»

15.59: Az Internazionale hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Diego Forlánt, az Atlético Madrid uruguayi támadóját, a tavalyi világbajnokság legjobb játékosát. Részleteket itt olvashat»

Scott Parker a Tottenhamhez szerződött
Scott Parker a Tottenhamhez szerződött

15.36: A brit Sky Sports értesülései szerint Scott Parker, a West Ham United középpályása a Tottenham együtteséhez szerződött. A tavasszal a Premier League-ből kieső klubot elhagyó 30 éves középpályás lesz az első játékos, aki a Chelsea, a West Ham és a Spurs mezében is pályára lép a Premier League-ben. Részleteket itt olvashat»

15.26: Pasquale Foggia, a Lazio olasz élvonalbeli labdarúgócsapatának játékosa kölcsönben a Koman Vladimirt is soraiban tudó Sampdoriánál szerepel a szezon hátralévő részében. Részleteket itt olvashat»

15.08: A Nemzeti Sport Online spanyol forrásokból úgy értesült, hogy az Atlético Madrid korábbi játékosával, Jorge Larenával és a spanyol élvonalban ugyancsak megforduló Jonathan Valléval is tárgyal a ZTE labdarúgócsapata. Itthonról a Videotonból és Győrből erősíthet a zalai gárda. Részleteket itt olvashat»

15.06: Úgy tűnik, a Ferencváros első csapatától száműzött Liban Abdi a nyáron már biztosan nem távozik a zöld-fehérektől. A játékos menedzsere, Alexander Röder szerint az FTC a napokban ismét új szerződést ajánlott neki, de ezt nem fogadta el. Ennek ellenére bízik benne, hogy visszakerülhet az első együtteshez. Részletek hamarosan»

14.43: Olasz és francia lapértesülések szerint az Olympique Lyon 10-11 millió euró körüli összegért megválik Miralem Pjanictól. Állítólag már csak a felek aláírása kell ahhoz, hogy a 21 éves bosnyák válogatott középpályás a Roma labdarúgójának mondhassa magát. Részleteket itt olvashat»

14.27: A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) újonca, a Rayo Vallecano hivatalos honlapján jelentette be Raúl Bravo, a korábbi Real Madrid-játékos szerződtetését. Részleteket itt olvashat»

14.26: A Zalai Hírlap internetes oldalán arról számolt be, hogy a Videoton két játékosa, Hidvégi Sándor és Szakály Dénes nagy valószínűséggel Zalaegerszegen folytatja pályafutását, utóbbi kölcsönben. Részleteket itt olvashat»

14.26: További hírek a Premier League-ből: Alan Hutton és Jermaine Jenas is távozhat a Tottenhamtől, míg az arsenalos Nicklas Bendtner és a birminghami Cameron Jerome a Stoke-ba tart. A Chelsea pedig máris továbbpasszolta a mexikói Ulises Dávilát a holland Vitesse-nek. Részleteket itt olvashat»

14.26: Argentínából erősít az Everton: Denis Stracqualursi az argentin élvonalban szereplő Tigre együttesétől szerződött a liverpooli gárdához. A 23 éves argentin csatár tavaly 35 bajnokin 22 gólt szerzett a piros-kékeknél. Részleteket itt olvashat»

14.11: Az FC Barcelona az idény végéig kölcsönadta Aljakszandar Hlebet a német élvonalban szereplő Wolfsburgnak. A 30 éves középpályásnak a VfB Stuttgart után a zöld-fehér klub lesz a második németországi együttese. Részleteket itt olvashat»

14.06: Francia lapértesülések szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice újabb kísérletet tesz a Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, a jelenleg a francia másodosztályú FC Toursban játszó Abraham Guie Gneki megszerzésére. Részleteket itt olvashat»

13.51: A QPR közben megegyezett Anton Ferdinand áráról a Sunderlanddel, így a manchesteri Rio Ferdinand öccse is a Loftus Roadon köthet ki. Részleteket itt olvashat»

13.51: Az átigazolási idény utolsó napjára is nagy hajrát tervez Tony Fernandes, a Queens ParkRangers új tulajdonosa, aki szerda délelőtt a Manchester City vezetőségével ült le, hogy Craig Bellamy átigazolásáról beszéljen. Részleteket itt olvashat»

13.48: Massimo Oddo, az olasz bajnok AC Milan 35 éves szélsőhátvédje kölcsönben a Leccében szerepel a 2011–2012-es idényben – adta hírül a piros-feketék hivatalos honlapja. Részleteket itt olvashat»

Joe Cole a francia bajnok Lille-hez került kölcsönbe
Joe Cole a francia bajnok Lille-hez került kölcsönbe

13.43: A Liverpool labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Joe Cole a szezon hátralévő részére a francia bajnok Lille-hez kerül kölcsönbe. Részleteket itt olvashat»

13.40: A Győri ETO FC ügyvezetője igazgatója, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online megkeresésére beszélt az NB I-es keretben várható változásokról. Vedran Niksic, Zoran Supics és Djordje Csetkovics szerződését közös megegyezéssel megszüntették a győriek, míg a Zalaegerszeggel André Lamasról és Ceolinról tárgyalnak – utóbbi játékost kölcsönadná az ETO, előbbi akár végleg távozhat. Részletekről itt olvashat»

13.30: A spanyol élvonalban szerepelő Real Madrid hivatalos közleményben adta hírül, hogy PedroLeón a Getaféban folytatja kölcsönben. Részleteket itt olvashat»

13.28: A Liverpool és a Bolton megegyezett David N’Gog áráról, értesült a Sky Sports, amely szerint a Wanderersnek már csak a 22 éves francia csatárral kell megállapodnia szerződése részleteiről. Részleteket itt olvashat»

13.20: A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy Damir Milanovic az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabányánál folytatja pályafutását. Részleteket itt olvashat»

13.09: A PSV Eindhoven szerződtette a szlovén Tim Matavzot a szintén holland élvonalbeli Groningentől. A 22 éves csatár az előző idényben 16 gólig jutott a Groningenben, ebben az idényben négy találkozó után háromnál jár. Részleteket itt olvashat»

13.04: A Nemzeti Sport Online információi szerint Rudolf Gergely megegyezett a görög élvonalbeli Panathinaikosszal, így a Genoa magyar csatára Görögországban folytathatja kölcsönben. A Pana képviselői Magyarországon tárgyaltak a futballistával. Részleteket itt olvashat»

13.01: Bár már korábban biztosnak tűnt, hivatalosan ma jelentette be az Olasz Liga (Lega Serie A) Simon Kjaer Rómába szerződését. A Wolfsburg dán védője kölcsönbe érkezett a fővárosi „farkasokhoz". Részleteket itt olvashat»

13.01: A Pécsi MFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a napokban tesztelt szlovén válogatott Zoran Zeljkoviccsal. Részleteket itt olvashat»

12.47: A Racing Santander spanyol élvonalbeli labdarúgócsapatánál szerepel kölcsönben a mostani idény hátralévő részében a Siena görög középpályása, Alekszandrosz Ciolisz.Részleteket ide kattintva olvashat»

12.25: A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen kapust szerződtetett a holland Cees Paauwe személyében. Részleteket ide kattintva olvashatnak»

12.12: A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover átigazolta Daniel Royert az SV Riedtől. A háromszoros osztrák válogatott középpályás négyéves szerződést írt alá. Részleteket ide kattintva olvashat»

12.11:Amint arról beszámoltunk, Rudolf Gergely, a Genoa magyar támadója nagy valószínűséggel a Panathinaikosznál folytatja kölcsönben, és ma zárja le az egyeztetéseket a görög klubbal. Részleteket itt olvashat»

Lencse  László Kecskeméten folytatja
Lencse László Kecskeméten folytatja

11.51: A Marca információi szerint a legutóbb a Valenciában futballozó Vicente Rodríguez az angol másodosztályban szereplő Brightonhoz igazolhat. Részleteket itt olvashat»

11.43: A mai napon eldőlt, hogy a 2011–2012-es bajnokságban Lencse László a Kecskemét csapatában szerepel kölcsönben – adta hírül a Videoton hivatalos honlapja, a vidi.hu. Részleteket itt olvashat»

11.32:Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Rodától távozó Bodor Boldizsár a görög élvonalbeli OFI-val folytat előrehaladott tárgyalásokat. A védőt ma délelőtt már Athénban értük utol. Részleteket itt olvashat»

11.14: Belga lapértesülések szerint Németh Krisztián ma reggel aláírta szerződését a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-hez. Részleteket itt olvashat»

A 11 ÓRA ELŐTTI HÍREKET IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik