PSV: Dzsudzsák évi 250 millió forintot kereshet - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.02.01. 14:39
Címkék
A holland labdarúgó szaklap, a Voetbal International keddi számában foglalkozik Dzsudzsák Balázs új eindhoveni szerződésével.

„A PSV vezetői elismerést érdemelnek azért, hogy elérték, Dzsudzsák Balázs hosszabbítson a klubbal” – írja a Voetbal International, majd összefoglalja, amiről már beszámoltunk: Dzsudzsák Balázs 2015-ig hosszabbított az eindhoveni együttessel, és új szerződése nem tartalmaz rögzített kivásárlási árat.Dzsudzsák Balázs 2015-ig hosszabbított az eindhoveni együttessel, és új szerződése nem tartalmaz rögzített kivásárlási árat.

A lap szerint a magyar válogatott futballista fizetése illeszkedik a klub új bérpolitikájához: a VI úgy tudja, hogy Dzsudzsák éves szinten valamivel kevesebb mint egymillió eurót tehet zsebre (ez nagyjából 250 millió forintot jelenthet).

Mint arról beszámoltunk, a francia sportnapilap, a L’Équipe szerint Dzsudzsák Balázs havi bruttó 200 ezer eurós fizetési igénnyel szerződött volna az iránta komolyan érdeklődő Lille-hez. Ez éves szinten bruttó 650 millió forintot jelentett volna, azaz elég nagy a különbség a két összeg között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik