Rangadót nyert a Liverpool és a Videoton, oktatott a Loki és a Bayern

Vágólapra másolva!
2011.08.21. 09:28
null
Nem az Arsenal, hanem a Liverpool szárnyalt az Emiratesben (Fotó: Action Images)
Címkék
Igazi nagyüzem volt a világ labdarúgásában szombaton. Az angol élvonalbeli bajnokság rangadóján a Liverpool némi meglepetésre legyőzte az Arsenalt. Németországban oktatott a címvédő Dortmund és a Bayern is, a magyar bajnokságban pedig a Videoton ezúttal tudásához híven focizva győzött a Pécs ellen. Összeállításunkban a labdarúgó-bajnokságok legfontosabb meccsei mellett a szegedi kajak-kenu vb-ről készült videóinkat is megtekinthetik.

A labdarúgó NB I 6. fordulójában az eddig hibátlan mérlegű Debreceni VSC a Pápához látogatott. A támadó szellemben pályára lépő felek közül a hazaiak rengeteg helyzetet kihagytak, amit a vendégek két góllal toroltak meg.

LOMBARD PÁPA–DEBRECENI VSC 0–2
VÉBER: 7–2-RE KELLETT VOLNA NYERNÜNK!

Rangadót rendeztek Székesfehérváron, ahol a címvédő Videoton az eddig még veretlen, a forduló előtt a dobogón álló Pécsi MFC-t fogadta. A találkozót a végig jobban játszó hazai csapat nyerte meg 4–1-re.

VIDEOTON FC–PÉCSI MFC 4–1
NEM TÖRTÉNT TRAGÉDIA – MÉSZÁROS FERENC

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 2. fordulójának rangadóján a Liverpool Aaron Ramsey öngóljával és Luis Suárez találatával 2–0-ra legyőzte idegenben az Arsenalt.

BRUTÁLIS ARSENAL-ÖNGÓL
SUÁREZ GÓLJA A HAJRÁBAN

Buzsáky Ákos együttese, a QPR 1–0-ra legyőzte idegenben az Evertont. A magyar légiós végigjátszotta a liverpooli találkozót, sőt Tommy Smith 31. percben szerzett találata előtt ő adta a gólpasszt.

BUZSÁKY ÁKOS GÓLPASSZA

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a címvédő Borussia Dortmund hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Nürnberget. A Bayern München szintén hazai környezetben 5–0-ra kiütötte a Hamburgot.

BORUSSIA DORTMUND–NÜRNBERG 2–0


BAYERN MÜNCHEN–HAMBURGER SV 5–0

A Nice–Toulouse francia bajnokin a hajrában mentettek pontot a vendégek (1–1), miután néhány másodperccel a rendes játékidő letelte előtt Adrien Regattin fantasztikus mozdulattal ollózta a kapuba a saját magának felpörgetett labdát!

FANTASZTIKUS OLLÓZÁS

A holland labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Twente 5–1-re kiütötte a magyar korosztályos válogatott Kenny Otigbát nélkülöző Heerenveent. A listavezető negyedik gólját Emir Bajrami szerezte– nem is akármilyet.

BAJRAMI HATALMAS TALÁLATA

A szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján három éremnek, ebből egy aranyéremnek örülhetett a magyar küldöttség és a szurkolók. Talán Kozák Danutától, vagy a Csipes Tamara, Kovács Katalin duótól többen várták volna az elsőséget, mégis a vb-újonc Tóth Dávid, Kulifai Tamás kajakpáros evezett be első helyen az 500 méteres távon.

FÉRFI KAJAK–2 500 MÉTER

KAMMERER: A KVÓTASZERZÉS NEHEZEBB, MINT AZ OLIMPIA

STORCZ ÚJABB ÉRMEKET VÁR

A fehérvári jégkorongozók kanadai mestere már több mint fél éve van a csapatnál, s azóta a játékosok, a város és az ország is belopta magát a szívébe. Örömmel vállalná a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját, klubcsapatával kapcsolatban pedig az Edmonton Oilersszel példálózva az NSO Tv-nek megemlíti, hogy bármi megtörténhet: az ő álma az, hogy megnyerik az Erste Bank Ligát.

KEVIN PRIMEAU EBEL-ELSŐSÉGRŐL ÁLMODIK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik