Románia: már hivatalosan is bajnok az Otelul Galati

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.05.18. 20:32
Címkék
Immár hivatalos, hogy az Otelul Galati nyerte meg a román labdarúgó-bajnokságot: az együttesnek ehhez nem is kellett pályára lépnie, ugyanis a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerdai döntése értelmében 3–0-s végeredménnyel megnyerte azt a mérkőzést, amelyre még februárban nem állt ki ellene a Pandurii Targu-Jiu.

Az Otelul Galati vasárnap 2–1-re győzte le a Temesvárt (FC Timisoara), így egy fordulóval a bajnokság vége előtt négypontos előnyre tett szert a tabella élén. Amennyiben a CAS másképp döntött volna, akkor még várnia kellett volna az ünnepléssel.

A februári összecsapásra adósságai miatt nem állhatott ki a Pandurii Targu-Jiu csapata.

Az Otelul Galati – amelynek edzője Dorinel Munteanu – bajnoki címe azt jelenti, hogy Romániában sorozatban negyedszer nyert Bukaresten kívüli csapat (a 2007–2008-as és a 2009–2010-es kiírásban a kolozsvári CFR, a 2008–2009-es szezonban az Unirea Urziceni lett aranyérmes).Az Otelul Galati vasárnap 2–1-re győzte le a Temesvárt (FC Timisoara), így egy fordulóval a bajnokság vége előtt négypontos előnyre tett szert a tabella élén. Amennyiben a CAS másképp döntött volna, akkor még várnia kellett volna az ünnepléssel.

A februári összecsapásra adósságai miatt nem állhatott ki a Pandurii Targu-Jiu csapata.

Az Otelul Galati – amelynek edzője Dorinel Munteanu – bajnoki címe azt jelenti, hogy Romániában sorozatban negyedszer nyert Bukaresten kívüli csapat (a 2007–2008-as és a 2009–2010-es kiírásban a kolozsvári CFR, a 2008–2009-es szezonban az Unirea Urziceni lett aranyérmes).

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik