Sneijdert Moratti nem engedte a Man. Unitedhez?

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 16:14
null
Sneijder álma a Manchester United volt, Galatasaray lett belőle (Fotó: Action Images)
A holland Wesley Sneijder, aki januárban a török Galatasarayhoz igazolt, egy interjúban elárulta, korábbi klubja, az Inter akadályozta meg, hogy 20 millió euróért a Manchester United labdarúgója legyen.

 

Januárban 7.5 millió euróért vásárolta meg a Galata Sneijder játékjogát, ennek tudatában meglepő, hogy a Manchester United által ajánlott 20 millió nem volt elég Massimo Morattinak, az Inter elnökének. Időközben egy másik patinás angol klub, a Liverpool is bejelentkezett a hollandért, meg is egyezett az olaszokkal, de Sneijder végül (az aláírási pénzt és) Törökországot választotta.

„A Manchester United húszmillió eurót ajánlott értem, ám az Inter visszautasította azt" – idézi az angol Metro című lap Sneijdert. Sir Alex Ferguson 2011 nyara óta szerette volna megszerezni a középpályást, mostanra azonban valószínű, hogy már végleg lemondott róla.

„A Unitedhez akartam igazolni, de nem engedtek. Ezután arra kértek, hogy mondjak le a fizetésem egy részéről. Nemet mondtam, ezért száműztek a lelátóra – elevenítette fel az elmúlt hónapok történéseit a BL-győztes futballista. – Milánóban és Madridban sem jöttem ki különösebben az elnökkel."

A 28 esztendős holland középpályás 2009-ben a Real Madridtól került az Interhez. Három és fél évet töltött a milánói klubnál, ezalatt olasz bajnokságot és kupát, illetve Bajnokok Ligáját nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik