Svájc: a CAS november 24-én hallgatja meg a feleket Sion-ügyben

Vágólapra másolva!
2011.10.25. 11:03
Címkék
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) november 24-re tűzte ki a meghallgatást Sion-ügyben, miután a svájci klub és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is megerősítette, hogy ráérnek az említett időpontban.

Az UEFA már szeptember 26-án gyorsított eljárást kért az UEFA-tól, hogy amennyiben a Sion számára kedvező döntés születik, úgy legyen lehetőség valamely általuk kidolgozott forgatókönyv végrehajtására a svájci csapat Európa-ligába való visszavételével kapcsolatban. valamely általuk kidolgozott forgatókönyv végrehajtására a svájci csapat Európa-ligába való visszavételével kapcsolatban.

A svájci bíróság október 5-én kötelezte arra az UEFA-t, hogy vegye vissza az El-be a Siont. A futballszövetség illetékes bizottsága még szeptemberben úgy döntött, hogy mivel a svájci klub tiltás ellenére igazolt játékosokat, kizárja a kupából. Helyette a skót Celtic Glasgow kapott szereplési lehetőséget a csoportkörben, ahol a spanyol Atlético Madrid, az olasz Udinese és a francia Stade Rennes az ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik