Svájc: csodatétel hét perc alatt; Vanczákék otthon kaptak ki

Vágólapra másolva!
2011.07.23. 20:05
Címkék
Vanczák Vilmos csapata, a Sion hazai pályán kikapott a Young Boystól a svájci labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Vendéggyőzelem született a másik mai mérkőzésen is: a Servette a második félidőben hét perc alatt fordította a maga javára a Zürich elleni meccset.

Vanczák Vilmos kezdett és végig a pályán volt a Sionban, amely a 34. percben került hátrányba – Alex Farnerud beadása után Andris Vanins kapus nem tudta megfogni a labdát, és Marco Schneuwly a hálóba fejelt. David Degen a hajrában lőtte be a vendégek győzelmét biztossá tevő második gólt. Giovanni Sio a 92. percben szépített, de ez nem változtatott a lényegen, Vanczákék két meccs után ötvenszázalékos mérleggel állnak.

Az élvonalba idén visszatérő patinás Servette szállította a nap második vendégsikerét. Egy óra gól nélkül telt el Zürichben, aztán a genfiek villámgyorsan kétgólos hátrányba kerültek, ám a 70. és a 76. perc között három találattal válaszoltak: a csereként beálló Goran Karanovic gyors duplával 2–2-re alakította az állást, majd Patrik Baumann befejelte a győztes gólt is.

A legutóbbi idényben ezüstérmes Zürich egyelőre pont nélkül áll.

SVÁJC
2. FORDULÓ
Szombati mérkőzések
Sion–Young Boys1–2
FC Zürich–Servette2–3
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik