Törökország: a Barcától kölcsönvett játékost 16 meccsre tiltották el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.10. 18:54
Korábban beszámoltunk róla, hogy Arda Turan, a Barcelonától a török élvonalbeli Istanbul Basaksehirnek kölcsönadott labdarúgója a csapata múlt heti bajnokiján kiállíttatta magát. Az esetnek súlyos következménye lett.

A Basaksehir a Sivasporral játszott 1–1-es döntetlent, a találkozó hosszabbításában Arda Turan finoman szólva sem értett egyet a partjelző döntésével, dühében meg is lökte az asszisztenst. A játékvezető azonnal kiállította, mire Turan még neki is magyarázott egy sort, és hevesen gesztikulált.1–1-es döntetlent, a találkozó hosszabbításában Arda Turan finoman szólva sem értett egyet a partjelző döntésével, dühében meg is lökte az asszisztenst. A játékvezető azonnal kiállította, mire Turan még neki is magyarázott egy sort, és hevesen gesztikulált.

 




 

A török szövetség rekordot jelentő 16 mérkőzésre tiltotta el a 31 éves labdarúgót, továbbá 39 ezer török líra (nagyjából 2 millió 700 ezer forint) megfizetésére kötelezte. Az eltiltás azt jelenti, hogy Turan a hátralévő két fordulóban és a következő szezonnak csaknem a felén sem léphet pályára.

Mint ismert, Barcelona januárban két és fél évre adta kölcsön a török szélsőt, az isztambuli klubnak opciós joga lesz véglegesen megvásárolni.

A Basaksehir jelenleg a tabella harmadik helyén áll, azonos pontszámmal, mint a második Fenerbahce, és három ponttal lemaradva az éllovas Galatasaray mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik