Videó: nagy gólok, sok izgalom és új győztes az ötödik Hoffer Kupán

Vágólapra másolva!
2011.07.03. 22:50
Címkék
Ötödik alkalommal rendezték meg a labdarúgó Hoffer Kupát a Fáy utcai Vasas-sporttelepen. A tavalyi győztes Kelet-Magyarország gárdáját ezúttal a döntőben a Nemzeti Sport egyéni és csapatsport rovata győzte 2–1-re.

A harmadik helyet az NS labdarúgórovata szerezte meg, miután büntetőkkel verte a Képes Sport csapatát. A Nemzeti Sport Online az ötödik, míg a Nyugat-Magyarország a hatodik pozícióban végzett.

A torna gólkirálya a döntőben kétszer is eredményes Szurdi István lett hét találattal.

A hat csapat kétszer hármas csoportokban kezdett, amelyekből az első kettő jutott tovább az elődöntőbe. Az A-csoportban a címvédő Kelet-Magyarország mellett a későbbi győztes NS egyéni és sportrovata, illetve az NSO szerepelt.

Az Online együttese az első meccsen 5–1-es vereséget szenvedett az egyéni és sportrovattól, majd 3–0-ra kikapott a Kelet-Magyarországtól. Az első helyért hatalmas csata folyt, ám végül 1–1-es döntetlen született. A csoportot jobb gólkülönbsége miatt végül az egyéni és sportrovat nyerte.

HOFFER KUPA 2011
A-CSOPORT, VÉGEREDMÉNY
1. NS egyéni 2 1 1 6–2 4
2. Kelet 2 1 1 4–1 4
3. NSO 2 2 1–8 0

A B jelzésű trióban az NS labdarúgórovata, a Képes Sport és a Nyugat-Magyarország csatázott. Már az első találkozó a labdarúgórovat és a Képes Sport rangadójával indult, amely hat gólt és NS-győzelmet hozott. A pályán maradó futballszakírók a Nyugat ellen is remekeltek, kapott gól nélkül, 3–0-s sikert arattak. A még kiadó második helyért a KS feledtetni tudta első vereségét és kiütéses, 5–0-s győzelmével továbbjutott.

HOFFER KUPA 2011
B-CSOPORT, VÉGEREDMÉNY
1. NS labdarúgás 2 2 7–2 6
2. KS 2 1 1 7–4 3
3. Nyugat 2 2 0–8 0

Az elődöntőben a Nemzeti Sport labdarúgórovata a címvédő keletiekkel meccselt. A címvédő meggyőző játékot bemutatva könnyedén nyert 4–0-ra, így elsőként bejutott a fináléba. Az egyéni és csapatsportrovat a Képes Sporttal találkozott a másik párharcban. A KS ugyan ráijesztett az NS együttesére, ám szakírók 3–1-gyel behúzták a meccset.

HOFFER KUPA 2011
ELŐDÖNTŐK

Kelet–NS labdarúgás 4–0

Gólszerző: Bódi, Gyúrós, Horváth L., Mádi

NS egyéni–KS 3–1

Gólszerző: Amler (2), Szurdi, ill. Kozák

A harmadik helyért tehát visszavághatott a KS a labdarúgórovatnak, ám a büntetők közül egyet elrontottak, míg az NS csapata mindet értékesítette, így 5–4-gyel megszerezte a bronzérmet.

HOFFER KUPA 2011
A 3. HELYÉRT
NS labdarúgás–Képes Sport 5–4 – büntetőkkel

A döntővel egyidőben játszották az egyetlen helyosztót, amelyen a két meccset elvesztő NSO és Nyugat-Magyarország találkozott. A Nemzeti Sport csapata ezúttal jobban sáfárkodott helyzetivel, amelyekből négyet értékesített és bár ellenfelük szépített, feljebb már nem tudott zárkózni.

HOFFER KUPA 2011
AZ 5. HELYÉRT
NSO–Nyugat-Magyarország 4–1

Gólszerző: Somlóvári (2), Cserháti Z., Krasz, ill. Rácz T.

Következhetett a döntő, amelyben ismét összecsapott az NS egyéni és csapatsportrovata a Kelet-Magyarországgal. A selejtező során 1–1-es döntetlen született a két csapat meccsén, azonban itt már az egyiknek győztesen kellett elhagynia a pályát. A parázs hangulatú, szoros találkozón elmaradt a címvédés, miután a teniszszakíró Szurdi István duplájára Mádi József révén csak egyszer válaszolt Kelet, így a Nemzeti Sport egyéni és csapatsportrovata 2–1-es sikert aratott és elhódította az ötödik Hoffer Kupát.

HOFFER KUPA 2011
DÖNTŐ
NS egyéni–Kelet-Magyarország 2–1
Gólszerző: Szurdi (2), ill. Mádi

A győztes csapat névsora: Rác Benedek Balázs, Amler Zoltán, Bobory Balázs, Fazekas Zoltán, Szurdi István, Szűcs András, Bálint Mátyás.

ILYEN VOLT HOFFER KUPA 2011


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik