Videó: Ronaldinho a börtönben varázsolt, csapata nyert

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.14. 10:52
A még mindig börtönben tartózkodó Ronaldinho pályára lépett Paraguayban a börtöntornán, s nem túlságosan meglepő módon minden róla szólt: csapata meg is nyerte a bajnokságot.

A brazil játékmester a korábbi hírek ellenére pályára lépett a börtöntornán, amelyen nem meglepő módon az ő csapata nyert: Ronaldinho a 11–2-re megnyert fináléban „mindössze” öt gólt és hat gólpasszt tett a közösbe. Vagyis minden gólban szerepet játszott… Csak egy labda kell neki, a többit elintézi – mindegy, hogy valamelyik stadion gyepén vagy éppen egy paraguayi börtönben játszik.

A hírek szerint a fődíj sem mindennapi: állítólag a győztes csapat egy 16 kilós füstölt malacot fogyaszthat el közösen.Vagyis minden gólban szerepet játszott… Csak egy labda kell neki, a többit elintézi – mindegy, hogy valamelyik stadion gyepén vagy éppen egy paraguayi börtönben játszik.

A hírek szerint a fődíj sem mindennapi: állítólag a győztes csapat egy 16 kilós füstölt malacot fogyaszthat el közösen.

FutbolBible on Twitter

The first picture of Ronaldinho playing football in a Paraguayan jail has been released. I still can't believe it. His team won the game 11-2. Ronaldinho scored 5 goals & assisted 6. Iconic.


FutbolBible on Twitter

Ronaldinho is playing football in jail and he's running the show by doing some tricks and flicks. This is like FIFA street in real life. https://t.co/8tmXlgaW46


 

Mint ismert, Ronaldinho testvérével együtt hamis útlevéllel próbált belépni Paraguay területére, ezért zárták börtönbe. A korábbi klasszis a képek tanúsága szerint a körülmények ellenére sem érzi rosszul magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik