Zenit: Arsavint kölcsönvették az Arsenaltól - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.02.25. 08:19
Címkék
Nagynevű csapattársat kapott Huszti Szabolcs, az orosz élvonalban szereplő Zenit labdarúgója.

Ahogy az várható volt, a szentpétervári klub kölcsönvette az angol Arsenaltól Andrej Arsavint.

A 30 éves, szélsőként és támadóként is bevethető futballista visszatér nevelőklubjához, ahol 2000 és 2008 között 236 bajnokin 76 gólt szerzett.Ahogy az várható volt, a szentpétervári klub kölcsönvette az angol Arsenaltól Andrej Arsavint.

A 30 éves, szélsőként és támadóként is bevethető futballista visszatér nevelőklubjához, ahol 2000 és 2008 között 236 bajnokin 76 gólt szerzett.

A 67-szeres válogatott Arsavin 2009-ben került az Arsenalhoz, és ott sem nyújtott rossz teljesítményt, minden sorozatot beleszámolva 132 találkozón játszott, és 30 gólja mellett kiosztott 35 gólpasszt is.

Az utóbbi időben azonban Arsene Wenger menedzser a tartalékokhoz száműzte, mivel elégedetlen volt a teljesítményével. Az orosz támadó legutóbb be is talált a Norwich elleni idegenbeli meccsen.

Arsavint a Zenitben a sérülés miatt az idény hátralévő részét kihagyó Danny pótlásának szánják, de Huszti Szabolcs vetélytársa is lehet a csapatba kerülésért, mint ismert, a magyar szélsőt korábban az ő utódjának igazolták.

Hír még a Zenit háza tájáról, hogy a fiatal jobbszélsőt, a 20 éves Sztaniszlav Murikint kölcsönadták a szezon végéig a Tyerek Groznijnak.

Oroszországban február 24-én ért véget az átigazolási időszak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik